اونا که همسایه ان راحت میتونی بهش بی توجه باشی انگار وجود نداره حرف ک میزنه نگاهشم نکن من فامیلو گف ...
نه به خدا باید ببینی تا باورت بشه اینقدر زن نابکاری هست انگار میدونه من کی از سر کار میام جلو در ایستاده حتی آمار خرید که میکنم داره مثلن یه چیپس نوشابه وغیره گرفته بودم فرداش اومد گفت ما خونمون پره چیپس و نوشابه واینا هست😕😕
نه به خدا باید ببینی تا باورت بشه اینقدر زن نابکاری هست انگار میدونه من کی از سر کار میام جلو در ایس ...
دیرتر یا زودتر برگرد خونه ک سر راحت نباشه
مثلا اگه تا ۷ سر کاری تا ۸ ۹ برنگرد یا خانواده هم هماهنگ کن ک بدونن برو چمیدونم پارکی پیش دوستی چیزی بعد برگرد
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)