لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
یه پیر نه همسایه من هست از حسادتش نسبت به همه دیروز اومده جلو در میگه دخترم رفته دادگاه از بس سطح سوادش بالا هست( الکی)قاضیها گفتن ما داریم میریم مسافرت بیا بشین جای ما حکم بده باورتون میشه
من دورم یک حسود وحشتناک هست ،بخدا از دستش کلافه ام کلا انرژی منفی از هر دری وارد میشه براضربه زدن فقط تنها کاری که تونستم بکنم دوری ولی خوب همچنان موج انفجارش میاد
خب چطوری من که سر کارم اینم همش تو کوچه ولو هست امار همه رو در میاره خودش هم با دوتا پسر ویه دختر که ...
اونا که همسایه ان راحت میتونی بهش بی توجه باشی انگار وجود نداره حرف ک میزنه نگاهشم نکن
من فامیلو گفتم
در معرض قرار ندادن هم یعنی رفت و امد کمتر از خودم کمتر گفتن لباس های ساده تر پیش اون پوشیدن..
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)