2777
2789

۳. ۴ روزه کات کردیم باهم ی شیش ماه باهم بودیم برای شناخت بیشتر ازدواج من دیدم خیلی اخلاقش تنده و خیلی منو تحقیر می‌کنه هم باهاش قطع همکاری کردم آخه صاب کارم بود هم قطع رابطه دیشب دوباره اسکیرین فرستاده بود برام از چت هامون تو چت من بهش گفته بودم تنهات نمیزارم و می مونم تا شرایطط اوکی بشه 🥲 آخه من چاره ای نداشتم ازدواج دوممه نمیتونم ریسک کنم این آقا از فشار کار تا خستگی رو سر من خالی میکرد الان از دیروزه تو دلم دل شوره میفته و دوشبه نخوابیدم 

فکر نکنیییی بعد ازدواج درست میشه ها

اگر ازدواج کردی بدوووون که تا اخر تحقیرت میکنه،نگران نباش دو روز بعد فراموش میکنه میره سراغ کس دیگه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهش بگو.. بگو اخلاقت مشکل داره تند هستی و همه ناراحتیتو سر من خالی میکنی.. کارش جور بشه.. اخلاق نباشه به چه درد میخوره وقتی آرامش نداری.. ریسک نکن.. باید رفتارشو درست کنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
فکر نکنیییی بعد ازدواج درست میشه ها اگر ازدواج کردی بدوووون که تا اخر تحقیرت میکنه،نگران نباش دو رو ...

من اول که رفتم سر این کار تو فرم نوشتم مجرد خب مجردم هستم و دوست نداشتم تو محیط کاری بدونن طلاق گرفتم ، بعد ازم خواستگاری کرد بهش گفتم جریان رو بعد کلی داد و بیداد که چرا نگفتی تو میخواستی از من سو استفاده کنی

خب بهش بگو.. بگو اخلاقت مشکل داره تند هستی و همه ناراحتیتو سر من خالی میکنی.. کارش جور بشه.. اخلاق ن ...

صد دفه گفتم میگه من تو کار جدی ام آخه جدی بودن با بی احترامی فرق داره 

من اول که رفتم سر این کار تو فرم نوشتم مجرد خب مجردم هستم و دوست نداشتم تو محیط کاری بدونن طلاق گرفت ...

خدا بهت رحم کرد شناختیش

شما میتونید تموم گلها رو بچینید ،اما جلوی اومدن بهارو نمیتونید بگیرید
من اول که رفتم سر این کار تو فرم نوشتم مجرد خب مجردم هستم و دوست نداشتم تو محیط کاری بدونن طلاق گرفت ...

خب ببین

هر موقع دلشوره افتاد تو دلت و عذاب وجدان داشتی به این رفتارش فکر کن

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
صد دفه گفتم میگه من تو کار جدی ام آخه جدی بودن با بی احترامی فرق داره 

پس ردش کن تا ضربه دومو نخوردی اعتماد نکن و بخاطر ازدواج مجدد آینده اتو خراب نکن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻