2777
2789
معمولا چندین ماه دارو مصرف باید کرد که کاملا کنترل شه و اذیت نکنه ولی خدای نکرده برگشت دوباره باید د ...

من خیلی رعایت میکنم هم ازنظر نغذیه و هم دارو طبق دستور پزشکم مصرف میکنم آرامش هم دارم یعنی ممکنه دوباره برگرده،؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دوباره برمیگرده؟

چون درمان کامل نداره پانیک،فقط میشه کنترلش کرد و کمش کرد،بعضی مسئال هستن مثل فکر و عصبانیت و فشار های عصبی باعث عود کردن میشه

ظاهری آرام،درونی پر از رنج و غم،در من کسی همیشه میگرید؛
من خیلی رعایت میکنم هم ازنظر نغذیه و هم دارو طبق دستور پزشکم مصرف میکنم آرامش هم دارم یعنی ممکنه دوب ...

امید خدا که برنمیگرده همین که میترسی خودش نکته منفیه،اگر رعایت کنی کامل انشالا برنمیگرده

من دکترم گفته پانیک نیست اضطراب شدیده 

اره حتما درمان میشی داروهاتو دنبال کن ورزش و مدیتیشن کن خوراکی های حساسیت زا مثل شکلات و کافئین و تند نخور هیجانتو ببره بالا و از هیجان و ترس و فشار های عصبی دور باش خوب میشی،دوست داشتی از روغن بنفشه که خیلی فواید داره هم استفاده کن

سلام عزیزم.خوبی سرگیجه هات بهتر شد؟ قرص اکتوسرک مصرف کردی؟؟ برا افکار منفی از این پادکست ها گوش بده ...

سلام گلم اره ازچشمم بودپنج سال بودعینکوخودبخودگذاشته بودم کنارازوقتی دماغموعمل کردم اون باعثشدچشم ضعفیف بشه واستیگمات بیاره