2777
2789
عنوان

میتونم از شوهرم شکایت کنم؟؟؟(خیانت)

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 118 پست
شمام خیلی ساده گرفتی غیرت یه زن اجازه نمیده همسرش به کسی بگه قربونت حالا یه ون هم اضافه کنه که مثلا ...

یه قربونت گفتن وقت سلام علیک  به نظرم طبیعیه لزومانمیگیم که الان فدات میشم تعارفه دیگه منم عادت دارم به برادرشوهرام بارهاگفتم شوهرم هم شنیده

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

ماهم از این عادت‌ها داریم اما بایه مرد غریبه به یه خدافظی بسنده میکنیم.. چون شاید زنش مثل شما ساده ن ...

وقتی هر روز تقریبا با طرف مراوده داریم طرف غریبه نیست 

هر آدمی از لحن طرف می‌فهمه قصدش چیه مگه کلا مریض و شکاک باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی هر روز تقریبا با طرف مراوده داریم طرف غریبه نیست  هر آدمی از لحن طرف می‌فهمه قصدش چیه مگه ...

عزیزم من اصلا مردو نمیگم شاید زنش ناراحت بشه. حالا خودتو خسته نکن بیخیال

خدا یار باشد😍😍

اسی جان هرررچی شدازخونت نرو چون نمیادنبالتون آواره میشیددیدی آدم نمیشه واگذارش کن به خدا

ازخداوحتماازامام زمان عج کمک بگیر نذرکن زندگیتون درست بشه آدم وقتی بچه داره مجبوره به خاطربچه هابسوزه 

تامیتونی سمت طلاق وجدایی نروضررش بیشتربه خودته وگرنه اون هرزه ازخداشه جای پاش بازتربشه تودشمنشی 

دیدی نمیتونی تحمل کنی بمون ولی فکرکن شوهرت مرده 

امیدوارم به لطف آقاامام زمان عج زندگیتون درست میشه

یه قربونت گفتن وقت سلام علیک  به نظرم طبیعیه لزومانمیگیم که الان فدات میشم تعارفه دیگه منم عادت ...

منم قبلنا مثل شما بودم الان فرق کردم. حالا برادر شوهر قضیش جداس خودم برادر شوهر ندارم اصلا نمیدونم چجوریه

خدا یار باشد😍😍
ممنون دعام کن که عجیب محتاجم

انشاالله هرچه زودترآرامش به زندگیت ودلت برگرده عزیزم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

ممنون دعام کن که عجیب محتاجم

به روی چشمم آجی جان 

فقط صبرکن وناامیدنشو توکل کن درست میشه 

این زناشیطانن یک دفعه میان همه چیزوکه سالهازحمت کشیدی درست کردی یه شبه خراب میکنن 

فقط خداوامامان معصومن که میتونن ازپس این شیاطین بربیان  

مرغ بعضی ها یک پا داره. بی‌خیال شو.  من میفهمم چی میگی💐

مرغ شما دوتا پا داره کافیه. من خود مردو نگفتم قصدش چیه من زنشو گفتم شاید یلحظه ناراحت بشه. ما مردو می‌شناسیم میگیم قربونت زنشو که نمیشناسیم

خدا یار باشد😍😍