2777
2789
عنوان

ترک یا تورک

1138 بازدید | 33 پست

سلام علیکم 

من چند سال بود نی نی سایت رو دنبال میکردم ولی فقط خواننده بودم و شرکت نمیکردم ولی یه چیزی امروز دیدم از شدت بی اطلاعی و حق به جانب انگاری طرف نتونستم روشنگری نکنم😁

اینکه هر کی مینویسه تورک فوری میگین ترک درسته بقیم تایید میکنن نشون دهنده میزان ناآگاهی از زبان و ادبیات زنده کشورمونه 

اصلا سوادم نداشته باشی با چندتا تورک برخورد داشته باشی که باهم تورکی حرف میزنن میفهمی ترک کاملا اشتباهه و صرفا فارسیزه شده این کلمس 

در واقع نوشتار تورک به تلفظ صحیح نزدیکتره هرچند کلا تو الفبای فارسی حرف دقیق معادل ü وجود نداره ولی باز نزدیکترینش -و- هست 

شما میخوای بنویسی ترک موردی نیست ولی دیگه اصلشو زیر سوال نبر و باهاش نجنگ

😊🤍

ترک

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه بهم نشون داده پانترکها تورک مینویسن و تعصب دارن رو این مدل نوشتن  انشالله که شما جزوشون ...

دقیقااا

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
منم حس میکنم درستش ایناس ترک کرد لر دوس ندارم تورک وکورد بنویسن

منم

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

آره این حرف ü تو فارسی وجود نداره تو بعصی از الفبا ها مثل ترکی و آلمانی هست

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤