2777
2789
عنوان

ترک یا تورک

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه تون اشتباهه هرکی اصالتا تورکه اینطوری مینویسه و دلیلشم تلفظ صحیحشه نه تعصب 

چی بگم 

من طبق تجربه م گفتم

استارترم اشاره کرد ترک فارسی شده تورکه

خب ما زبان واحدمون فارسیه مسلمه که برای من غیر ترک فارسی معیار و ملاکه پس ترک رو به تورک ترجیح میدم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

تجربه بهم نشون داده پانترکها تورک مینویسن و تعصب دارن رو این مدل نوشتن  انشالله که شما جزوشون ...

کاملا درسته تورک کورد لور یا عبادان و احواز ادبیات تجزیه طلب هاست 

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ایوطن خون تو از اروند می آید مگر؟از بس که خواب ماندیم خورشید جان به لب شد شب رفت و باز شب شد... تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

والا ما تو کتابا و درس و مشقمونم خوندیم و نوشتیم ترک.هیچ جا نگفتن تورک.

چون کتاب فارسی بوده متاسفانه توجهیم به لهجه ها نداشته هرچند کتاب درسی یا هرکتابی به فارسی باید طبق تلفظ فارسی نگارش میشه ولی تو محاوره یا مجازی خوبه به اصل واژگان احترام بذاریم یا لااقل با اصلش نجنگیم تو ترکیه به فارس فاس میگن که اونم اشتباس و البته صرفا برا لهجشونه ولی خیلیا سعی میکنن رعایت کنن

تجربه بهم نشون داده پانترکها تورک مینویسن و تعصب دارن رو این مدل نوشتن  انشالله که شما جزوشون ...

مرام پان ها اشتباس و کاملا باهاشون مخالفم سر همین موضعمم از خیلی جمعا طرد شدم و ابایی ندارم ولی همه چیشون غلط نیست که بدبختا🤣 اونا بعضی حقایق رو دستمایه تفرقه و سلیقه خودشون کردن که اینو تو بقیه گروه های فاشیست کشورم میبینیم 

کاری به الباقی مسائل ندارم ولی این یه مورد رو راست میگن در اصل راست مینویسن و بدونین هر تورک نویسی پان نیست اکثرا سوء تفاهم پیش میاد از سر شناخت کم 🤗

کاملا درسته تورک کورد لور یا عبادان و احواز ادبیات تجزیه طلب هاست 

وای خدا😖 حالا بیا ثابت کن تجزیه طلب نیستی

خوبه دو ساعت توضیح دادما

میگم این به تلفظ درستش نزدیکتره و اصلش در واقع همینه حالا شما مینویسی ترک مختاری و اکثرا مردم لهجه خودشونو ترجیح میدن ولی یکی میگه تورک فوری بعضیا ریپلای میکنن ترک درسته یا برچسب نفرت انگیز پان و تجزیه طلب میزنن این اشتباهه و از سر شناخت کم 

خیلی هم فرق نداره،یا ترک یا تورک آخرش خر حساب میشن!!!! ته بی فرهنگی هستن تورکا😏

خر اونی هست که اسم تورک میذاره رو پروفایلش اما به تورک ها توهین میکنه ، ته بی فرهنگی امثال شماها هستین که تمام خدمات آزربایجان رو فدای ادعای پوچ ایرانشهری کردین 

خیلی هم فرق نداره،یا ترک یا تورک آخرش خر حساب میشن!!!!ته بی فرهنگی هستن تورکا😏

خر خودتی و جد ابادت اگه همین ترکا نبودن مامان بزرگت تو اردوگاه شوروی دست بدست میشد

یاشاسین اذربایجان ❤️