2777
2789

میگم هیچی در حد یه بستنی خوراکی دلم نمیاد مثلا چیزای گرون قیمت بگم بخره مثلا رفته بودیم هایپر گفت بیا دستبند بگیر گفتن نمیخاد بعد منو به زور برد تو مانتو فروشی گفتم نمیخام 

نمیتونم دلم نمیاد دلم چیزی بگیره برام همش میگم گرونیه گناه داره شاید نداشته باشه و... 

ولی دلممم خیلی چیزا میخادا😢😢

آنقدر معروفم که ازم امضا میخاین. 😌😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوبار بخر برا بار سوم مطمئن باش نمیگه دیگه🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خب بگیر اینجوری عادت میکنه به نه نیاز ندارم بعدا دیگه برات خرج نمیکنه 

جان عمت لایک نکن🥴نی نی یار جرا زرتو زرت تعلیق میکنی با خط شوهرم اومدم😐 میشه برای سلامتی آقا امام زمان یه صلوات بفرستی؟

در حد معقول اشکال نداره بزار بفهمه که وقتی برات خرید میکنه خوشحال میشی ،ولی خب مثلا مانتو خریدی خب سری بعدی که نمیخاد خرید کنی ی چیزی یخورین بعد سری بعدی مثلا ی کار دیگه ای برات انجام بده ،که همش پیش خودش نگه این همش مخالفت میکنه و یا خیلی قانع هست