2777
2789
عنوان

افکار سَمی

126 بازدید | 7 پست

بیاید یه کم از فانتزی ها و افکار سَمی تون بگید بخندیم😂

مثلا یکی از فکرها و خیال بافی های سَمی من مهاجرت به یه سیاره دیگه و با آدم فضایی ها زندگی کردنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه برم خارج تو کلیسا داد بزنم بر محمد و آل محمد صلوات

یا برم مسجد داد بزنم یا عیسی مسیح🤣🤣🤣 خدایا خودت ببخش منو

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

منم خیلی دلم میخواد بفهمم بیرون زمین چه شکلیه..یا یه مستند بود چاه عمیق زدن ببینن تا چه حد میشه به هسته ی زمین نزدیک شد.. از تو زمین صدای ناله  زن ها و مردها میومد دلم میخواد بفهمم اون داستانش چیه..یعنی بهشت بالا و جهنم تو عمق زمینه؟

دلم میخواد گذشته و اینده رو میتونستم ببینم..

سر از کار شوهرم د بیارم که یعنی از نون شب واجب تره برام😅

یه سمی هم که تو ذهنمه.. مادرشوهرم پشت یکی هی غیبت میکرد..الان طرف مرده..مادرشوهرم از عذاب وجدانش هی خوبیشو میگه..دلم میخواد تو جمع وقتی خودشو خوب نشون میده به همه بگم چیا میگفت پشت اون بنده خدا..

یا امار دو تا از خواهرشوهرامو دارم یه گندایی زدن.. شوهرم یه عمر خواهراشو میزد تو سرم.. همیشه این سم تو ذهنم بود که یه بار بگم خواهراش آشغالن.. فقط ظاهرسازی دارن..اما میگم بر شیطون لعنت..شاید اونا توبه کردن و با گفتنش فقط من ادم بده میشم و اونا که گردن نمیگیرن و نمیتونم ثابت کنم..ولی فکرش بعضی وقتا ولم نمیکنه