2777
2789
عنوان

دوستپسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 21 پست
یاخدا این ینی بهترشه؟؟ چرا دقیقا بااین آدم ادامه دادی؟ چه فکری کردی؟ ارزش و لیاقت خودتو در این حد می ...

چون هر پسری میومد تو زندگیم رابطه میخاست منم بدم میاد بعد چندسال جست و جو یه پسرو پیدا کردم که رابطه نخاد اونم قشنگ تازوند برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون هر پسری میومد تو زندگیم رابطه میخاست منم بدم میاد بعد چندسال جست و جو یه پسرو پیدا کردم که رابطه ...

کات کنید انگار به زور دارین همو تحمل میکنید 

یه چیزایی میشنوم اینجا سرم سوت میکشه با خودم میگم چجوری این رابطه هارو تحمل میکنن 

.خیلی فرصت دادم اونم منو نمیخاد قشنگ درک میکنم . نه نگفتم بهش 

خب من کاری به بقیه کاراش ندارم

فقط در مورد این موضوع دارم میگم. شما مشکلتو بهش نگفتی

نگفتی من بخاطر دندونم نمیام ببینمت ..وقتی تا یه مدت ردش کردی ناخوداگاه ادم حس بدی میگیره. اگر میگفتی این مشکل پیش نمیومد. اون که خبر نداشت واسه چی بهونه میاری نمیبینیش کف دست که بو نکرده بود. من خودم تا دلت بخواد تجربه دارم.چون خبر نداشت مشکلتو اینطوری خواستم بگم بهت

24سالمه 

خب بابا سنت اونقدرم نیست.دنبال ادمی باش بیاد همسرت بشه اینا که همه بازیچه س.بخداتوکل کن

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

دعا کنید بتونم خیلی دوستدارم تمومش کنم هم اون هم من باهم خوشحال نیستیم

باشه عزیزم دعات میکنم. حتما میتونی منم برام سخت بود چون طرف من یهویی گذاشت رفت نه کات کرد نه چیزی گفت. اولش خیلیییی سخت بود ولی حالا آرومم میگم لیاقت نداشت