2789
عنوان

دوستپسرم

350 بازدید | 21 پست

سلام اول اینو بگم که بعضی وقتا خواهرم با نی نی سایتم تاپیک میزنه و من مجردم 

دندونم افتاده بود دندون شماره یکم ینی جلو بعد تا روکش کنم یه ماه طول کشید تواین یکماه اصلا پیش رلم نرفتم هروقت میگفت بیا میگفتم کار دارم ولی امروز بهش گفتم بیا شلوار بریم بخریم دلمم گرفته و اینو بگم که خرجم نمیکنه همینجوری گفتم بریم مرکز خرید بعد به خواهرش گفت تو ببرش گفتم خب خواهرتم بیاد ولی توام باش گفت نه با خواهرمو خالم برو منم به خواهرش پیام دادم عزیزم مهمون اومده نمیتونم بیام و نرفتم .

یه پروفایل غمگین گذاشتم چون امروز دلم بدجور گرفته بود انلاین شد پروفایلمم دید ولی نگفت چ مرگته 

بعد چنددیقه گفت من میرم بیرون .

درکل میخام بگم اگه من نرم پیشش اونم اصراری نداره منو ببینه اصلا دلتنگم نمیشه تا من نگم بریم کافه نمیبرتم کلا مثل ربات میمونه 

خیلی دوستدارم این رفاقت کوفتی و تموم کنم ولی نمیدونم چرا برام سخته 

خب معلومه دوستت نداره. خودتوحروم نکن.اینقدرخودت بالا بگیر که التماست کنن نه تو التماس اونا کنی و دنبالشون باشی.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب معلومه دوستت نداره. خودتوحروم نکن.اینقدرخودت بالا بگیر که التماست کنن نه تو التماس اونا کنی و دنب ...

اگه رفاقت دوسه ماهه بود میتونستم ولی پنج ساله حتی تواین پنج سال با یپسرم حرف نزدم فکر میکنم اینم بره خیلی تنها میشم چون نه خانوادم اهل بیرونن نه رفیقی دارم 

چون دوست پسر مثل شوهر نیست و زمین تا آسمون فاصله است، میدونم تجربه کردن یه حس عاشقانه شکست خورده سخته اما واقعا این حس سمه و با سختی باید ازش بیای بیرون. من مخالف دوستی با جنس مخالف هستم اما اینم میدونم تجربه شکست درد آوره، گریه کن، افسرده شو، تنها برو بیرون، برو جایی که بهت آرامش میده، واقعا به درک این حسا، به درک چون چیزی رو تجربه کردی که نباید میکردی اما حالا بگو به درک، چون لایق تو کسیه که مرد زندگی‌ و همراه هميشگيت باشه نه دوست پسر، بگو این پسره به درک و خودت رو از این منجلاب نجات بده. 

بعدش دنبال دوست پسر جدید یا دوستی با جنس مخالف نباش و به خدا توکل و ازش بخواه که یکی که واقعا لایقته رو بهت بده😊

اره بدتر بود الان خیلی بهتره شده

یاخدا این ینی بهترشه؟؟ چرا دقیقا بااین آدم ادامه دادی؟ چه فکری کردی؟ ارزش و لیاقت خودتو در این حد میدونی؟ بخدا من اگ دوست پسرم یکی این کارارو کنه جرش میدم میندازمش تو سطل زباله اصلا طاقت این حرکتارو ندارم 

اگه رفاقت دوسه ماهه بود میتونستم ولی پنج ساله حتی تواین پنج سال با یپسرم حرف نزدم فکر میکنم اینم بره ...

فک میکنی بخدا بهترینا میاد.طرف میدونه لنگشی اینجور رفتار میکنه.چندسالته؟.خب بزور واینجورم‌نمیشه نگهش داشت.. ههممون خدا روداریم...خدا خودش ادم خوب سرراهت ان شالله قرار میده

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.