2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و ناباروری

213 بازدید | 31 پست

دوستان من همیشه ده روز قبل تاریخ آخرین پریودم علائمم شروع میشه یعنی عصبی میشم و شکمم بزرگ میشه خشکی واژن و بعدم لکه بینی یه ۳،۴روزی لکه بینی دارم و بین ۳تا ۷روزم جلومیندازم پریودیم رو.اونماه۱۹پری شدم الان خشکی واژن و مشکلات عصبی ندارم نفس تنگی و سردردوحالت تهوع خفیف دارم و ترشحات بدون رنگ و بدون بو بنظرتون فردا بی بی بزنم ضدحال نمیخورم؟

تورو خدا خانمهایی که این دوران رو گذروندیم بیاین راهنماییم کنید مغزم داره منفجر میشه از بس فکر وخیال اندیشی کردم لتروزل و یه برگ متفورمین خوردم و آمپول اچ ام جی سونوی روز۱۳دادم اصلا فولیکول غالب نداشتم و از ذخیرمم ۲تاکم شده بود!با این ماجراها امکان بارداری دارم؟یه هفته ست هم پادرد دارم شبها.خسته و بی انرژی شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طاقت ک ندارم فقط میترسم منفی بشه و قلبم از ناراحتی بایسته فردا هم جمعه ست هیچ ماما ومتخصصی نیس ک برا ...

توکل کن ب خدا و بی بی بزن چ فردا چ امشب هیچ فرقی نداره من واست دعا میکنم انشالله مثبته چند وقت اقدامی