کسی تا حالا گرفته؟ من میخوام از فردا بگیرم واقعا نیاز دارم ۱۰ تا ۲۰ کیلو کم کنم و خواهشن نیاد نصیحت کنید چون واقعا خسته شدم بخاطر وزنم مسخره شدن سعی کردم از نهایت وقتم تو این تابستون استفاده کنم ولی نشد هر راهیم بگید امتحان کردم ولی نهایتا ۲ تا ۴ کیلو بوده اونم تا وقتی رژیم مو قطع میکنم برمیگرده پس تنها راهم مونده رژیم اب ک خیلیم تعریفشو شنیدیم کسی نتیجه دیده اینجا ازش؟
کالری شماری کن همه چیز بخور ولی کم من الان یکماهه ۴کیلو کم کردم فقط نوشابه فست فود شیرینی ماه اول نخور
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
رژیم کتو رو چطور میشه مقرون بصرفه کرد هزینه گوشتت برام بالاست
حتما گوش نباید بخوری بگرد ببین چی پروتئین بالای داره ولی کربوهیدراتش پایینه من که میکرفتم این رژیمو هرچی رو سرچ میکردن در مورد میزان کریوهیداتش و اینا خیلی از چیزای که انتظار نداشتم کربوهیدات داشتن سمت مواظب باش اینجوری نشی چون نباید به هیچ عنوان از یه مقداری بیشتر کریوهیدات بخوری (یادم نمیاد دقییقا) بزن تو اینترنت لیست غذاها و مواد غذای که میتونی استفاده کنی برات میاره بیشتر تو این رژیم باید چربی های سالم بخوری و گوشتا بخاطر این میگن بخورید جون کربوهیدراتش صفره و اینکه حتما قرص تقویتی بخورید که از عوارضش ریزش مو و مسمومیت کتویی هست که مثل سر ماخوردگی و همون هفته های اول اتفاق میوفته
I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋
کتو گرفتم خوب بود تو سه روز 2 کم کردم ولی ادامه ندادم دیگه ولی خب نگه داشتن وزنم سخت تر از کم کردنشه ...
چرا ادامه ندادی دختر . این. ژیم آب که میگی من یه روز گرفتم سردرد شدیدی گرفتم . نتونستم ادامه بدم . منم هم درد شمام . ۲۵ تا اضافه دارم . با این همه فعالیت و کم خوری و کالری شماری و پزشک رژیم و ورزش سخت نتونستم . امیدم به خداست که با کتوژنیک بتونم .
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
رژیم کتو رو چطور میشه مقرون بصرفه کرد هزینه گوشتت برام بالاست
سینه و ران مرغ . بال مرغ که عالیه . همبرگر ۹۵ درصد . تخم مرغ و قارچ . درسته اینا هزینش زباده ولی مقدار کم گوشت و پروتئینه . بیشترش روغنه . باید روشو نو با پنیر موزارلا پرکنی یا خامه بریزی داخلش یا کره . من خودم چون وضعمون معمولیه و این روزا یه مقدار کمبود داریم دیگه چیزایی مثل آو کادو و توت فرنگی و این چیزا رو حذف کردم . ولی آجیل هم با ید بخوری اینم گرونه متاسفانه . ولی خوب یه پس انداز ۳-۴ تومنی داشته باشی کارت یکی دوماه راه میفته . بقیشو از خونه بخوری . اضافشو خودت خرج کنی .
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
نه اتفاقا تو رژیم کتو نباید ورزش کرد باید چربی سالم زیاد بخوری و پروتین و به هیچ عنوان کربوهید ...
آخه پشتیبانم گفت از هفته ی دوم یه ورزشی شروع کن سه روز در هفته . البته من نتونستم.
کم کم باید پیش بری بعد زیاد کنی دو روز اول این رژیم هم سخته والا کتو خوب بود ولی وزنم ثابت نمیشه بال ...
آخه باید ادامه بدی بعد یکی دوهفته تازه کتوز شروع میشه . هرچند سخته . من روزای اول سختم بود . برنج و نون رو زیاد نه . ولی میوه ها رو بو می کردم اونقدر دلم می خواست . الان هم بو می کنم . ولی راحت تر شده نسبتا.