2777
2789
عنوان

رژیم آب

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین 10 تا 1۵ لیوان اب در طول روز مجازی بخوری و اگه ضعف کردی ی قاشق عسل اینطور ک شنیدم روزی ی کیلو کم ...

رژیم آب رژیم شیر اینا دیگه چه سمیه 

رژیم فست شنیدم خیلی خوبه کلی هم تاپیک داره اینجا منم میخوام بگیرم هنوز دارم راجبش تحقیق میکنم

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

رژیم آب رژیم شیر اینا دیگه چه سمیه  رژیم فست شنیدم خیلی خوبه کلی هم تاپیک داره اینجا منم میخوا ...

فستینگ هم زیاد جالب نیس اون حجم‌ گرسنگی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

اره حتما انجام بده تا داغون شی بزار خیالتو راحت کنم رژیم اب ک تموم شد لاغر شدی دوباره بدتر چاق میشی تا اخر عمرت ک نمیتونی اب بخوری التماس اندکی تفکر

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بین 10 تا 1۵ لیوان اب در طول روز مجازی بخوری و اگه ضعف کردی ی قاشق عسل اینطور ک شنیدم روزی ی کیلو کم ...

رژیم های خیلی بهتر و راحت تر هست برای چربی سوزی کتو رو امتحان کن بنظرم من یکی از فامیلامون گرفت رژیم رو خوب پایبند موند و واقعا خیلی وزن کم کرد ما فک میکردیم رفته عمل کرده خیلی خوب لاغر شده بو‌د وزن از دست دادن تو رژیم کتو خیلی زیاده 

I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋
نمیتونی گلم  دو روز نشده میشینی سر غذا

دقیقا دو روز اولشم سخته بعد عادت میکنی بعدشم نباید ک یهو بپری وسط این رژیم اول یک روز میگیری ببینی میتونی هی روزا رو بیشتر میکنی 

رژیم کتوژنیک بگیر . من الان هفته سوم هستم درسته زیاد کم نشدم ولی خوب اگه ورزشو شروع کنم به نظرم بشه ...

نه اتفاقا تو رژیم کتو نباید ورزش کرد باید چربی سالم  زیاد بخوری و پروتین و به هیچ عنوان کربوهیدارت نخور

I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋
نه اتفاقا تو رژیم کتو نباید ورزش کرد باید چربی سالم  زیاد بخوری و پروتین و به هیچ عنوان کربوهید ...

رژیم کتو رو چطور میشه مقرون بصرفه کرد

هزینه گوشتت برام بالاست

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
۹ ساعتشو خوابم خب🤣

۷ساعت بیداری چی چقد گرسنه بمونی من ۸شب شام میخورم صبح پسرم زود بیدارم میکنه ولی نهایت دیگه تا ۸ونیم بتونم گرسنگی تحمل کنم فستینگ تا ۱۲ظهر باید صبرکنی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
۷ساعت بیداری چی چقد گرسنه بمونی من ۸شب شام میخورم صبح پسرم زود بیدارم میکنه ولی نهایت دیگه تا ۸ونیم ...

پس اینم خوب نبود 

چه رژیمی بگیرم؟کتو خوبه؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.