کسی تا حالا گرفته؟ من میخوام از فردا بگیرم واقعا نیاز دارم ۱۰ تا ۲۰ کیلو کم کنم و خواهشن نیاد نصیحت کنید چون واقعا خسته شدم بخاطر وزنم مسخره شدن سعی کردم از نهایت وقتم تو این تابستون استفاده کنم ولی نشد هر راهیم بگید امتحان کردم ولی نهایتا ۲ تا ۴ کیلو بوده اونم تا وقتی رژیم مو قطع میکنم برمیگرده پس تنها راهم مونده رژیم اب ک خیلیم تعریفشو شنیدیم کسی نتیجه دیده اینجا ازش؟
رژیم آب رژیم شیر اینا دیگه چه سمیه رژیم فست شنیدم خیلی خوبه کلی هم تاپیک داره اینجا منم میخوا ...
فستینگ هم زیاد جالب نیس اون حجم گرسنگی
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
اره حتما انجام بده تا داغون شی بزار خیالتو راحت کنم رژیم اب ک تموم شد لاغر شدی دوباره بدتر چاق میشی تا اخر عمرت ک نمیتونی اب بخوری التماس اندکی تفکر
هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!
بین 10 تا 1۵ لیوان اب در طول روز مجازی بخوری و اگه ضعف کردی ی قاشق عسل اینطور ک شنیدم روزی ی کیلو کم ...
رژیم های خیلی بهتر و راحت تر هست برای چربی سوزی کتو رو امتحان کن بنظرم من یکی از فامیلامون گرفت رژیم رو خوب پایبند موند و واقعا خیلی وزن کم کرد ما فک میکردیم رفته عمل کرده خیلی خوب لاغر شده بود وزن از دست دادن تو رژیم کتو خیلی زیاده
I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋
۷ساعت بیداری چی چقد گرسنه بمونی من ۸شب شام میخورم صبح پسرم زود بیدارم میکنه ولی نهایت دیگه تا ۸ونیم بتونم گرسنگی تحمل کنم فستینگ تا ۱۲ظهر باید صبرکنی
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب