tnhshbnm مدیر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 219 عنوان رفیق💔 | مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 58 پست بیاید درباره رفیق حرف بزنیمرفیقی دارید که نخواید با کل دنیا عوضش کنید؟رفیقی که هیشکی نتونه جاشو براتون بگیرهمن یکی داشتمولی الان دنیام بدون اون خیلی اوضاش خرابه خیلیاصلا هیچ بشری اون نمیشه که نمیشه😭💕💕💕 1402/06/09 | 20:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_قدرتمند عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 629 بله دارم❤عاشقشم بهترین دوستمه هفت سال با هم دوستیم و با این ک بعد از دو سال دوستیمون محل زندگی و مدرسه مون جدا شد ولی همیشه مث سابق با هم صمیمی هستیم❤دوست خوب یه نعمته نعمت❤
tnhshbnm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 219 بله دارم❤ عاشقشم بهترین دوستمه هفت سال با هم دوستیم و با این ک بعد از دو سال دوستیمون محل زندگی و م ... پس مراقب خوشبختیت و دلیل خوشبختیت خیلی باش:)
tnhshbnm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 219 میگم شهرتش چی بود شهرتش رو میخوای چ کار شرط میبندم از آشناهام کلی الان تو نی نی سایتن میدونم چوننمیخوام ببینه کسی
tnhshbnm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 219 الو میگم شهرتش ب نظرم میشناسمش خودت بگو ببینم همونه👍
مهرسانا1112 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 8512 این خیلی بده با هم به اختلاف خوردین؟ اره شدیدااینقدری ک دیگ نتونستیم ادامه بدیم مدام جنگ اعصاب مدام دعوا مدام قهرالان رفته کربلاگفتی دوستم فوت کرده دلم یهو ریخت خیلی نگرانش شدم😔😔😔 میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀♥️
tnhshbnm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 219 اره شدیدا اینقدری ک دیگ نتونستیم ادامه بدیم مدام جنگ اعصاب مدام دعوا مدام قهر الان رفته کرب ... کسی که اینقدر دوسش داریارزش این رو داره برای برگردوندنش یه قدم برداریایشالا به سلامت برگرده از زیارت
مهرسانا1112 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 8512 کسی که اینقدر دوسش داری ارزش این رو داره برای برگردوندنش یه قدم برداری ایشالا به سلامت برگرده ... یه قدم بر نداشتم صدها قدم برداشتم بخوام از رابطمون بگم تا صبح طول میکشه فقط اینو بگم بدون اون زندگی نمیکنم فقط زندمهنوز عکسمون رو پروفایلشه برنمیداره هرچی بهش گفتم میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀♥️
tnhshbnm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 219 یه قدم بر نداشتم صدها قدم برداشتم بخوام از رابطمون بگم تا صبح طول میکشه فقط اینو بگم بدون اون ... دوباره بردار دوباره دوباره انگار اونم بدش نمیاد همه چی خوب شهببین من الان به چه روزی افتادم قدر دوستیت رو بدون به یه بهونه ای برو سراغش براش هدیه ببر وقتی برگشت هر کاری از دستت بر میاد رو دوباره بکن دوستی قهر و دعوا هم داره
3farzaneh3 عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 933 من هم رفیق خوب دارم هم رفیق بد و اتفاقا اون رفیق بده باعث شده قدر رفیق خوبو بدونم اما خوبا کمن خیلی کم اگه پیدا کردی دست بردار ازشون که کمیابن من خودم کلی آدم دورمه ولی فقط یکیشونو قبول دارم
shei13da82 عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1570 یه رفیق دارم از صدتا دشمنم بدتره:) هییی نگو،زیر پای ادمو خالی میکنن
مهرسانا1112 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 8512 دوباره بردار دوباره دوباره انگار اونم بدش نمیاد همه چی خوب شه ببین من الان به چه روزی افتادم قدر دو ... میدونی بدیش چیه؟اینکه راهمون دوره شهرامون یکی نیسفقط امیددارم دوباره ببینمش چون از اقوام دوریم باهم میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀♥️