2789
عنوان

رفیق💔

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خیلی بده با هم به اختلاف خوردین؟

اره شدیدا

اینقدری ک دیگ نتونستیم ادامه بدیم 

مدام جنگ اعصاب مدام دعوا مدام قهر

الان رفته کربلا

گفتی دوستم فوت کرده دلم یهو ریخت خیلی نگرانش شدم😔😔😔

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

اره شدیدا اینقدری ک دیگ نتونستیم ادامه بدیم  مدام جنگ اعصاب مدام دعوا مدام قهر الان رفته کرب ...

کسی که اینقدر دوسش داری

ارزش این رو داره برای برگردوندنش یه قدم برداری

ایشالا به سلامت برگرده از زیارت

کسی که اینقدر دوسش داری ارزش این رو داره برای برگردوندنش یه قدم برداری ایشالا به سلامت برگرده  ...

یه قدم بر نداشتم صدها قدم برداشتم 

بخوام از رابطمون بگم تا صبح طول میکشه فقط اینو بگم بدون اون زندگی نمیکنم فقط زندم

هنوز عکسمون رو پروفایلشه برنمیداره هرچی بهش گفتم

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

یه قدم بر نداشتم صدها قدم برداشتم  بخوام از رابطمون بگم تا صبح طول میکشه فقط اینو بگم بدون اون ...

دوباره بردار دوباره دوباره انگار اونم بدش نمیاد همه چی خوب شه

ببین من الان به چه روزی افتادم قدر دوستیت رو بدون به یه بهونه ای برو سراغش براش هدیه ببر وقتی برگشت هر کاری از دستت بر میاد رو دوباره بکن 

دوستی قهر و دعوا هم داره

من هم رفیق خوب دارم هم رفیق بد و اتفاقا اون رفیق بده باعث شده قدر رفیق خوبو بدونم 

اما خوبا کمن خیلی کم اگه پیدا کردی دست بردار ازشون که کمیابن من خودم کلی آدم دورمه ولی فقط یکیشونو قبول دارم

دوباره بردار دوباره دوباره انگار اونم بدش نمیاد همه چی خوب شه ببین من الان به چه روزی افتادم قدر دو ...

میدونی بدیش چیه؟

اینکه راهمون دوره شهرامون یکی نیس

فقط امیددارم دوباره ببینمش چون از اقوام دوریم باهم