2777
2789

هنوز نتونستم حضم کنم حتما شماهم شنیدین .پسری به نام کوشا .باور کردنش واقعا سخته

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 

هیییی

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

نه چی شدع؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه دلیلو ببین .میگه چون مانع ازدواجم بود ینی واقعا هیچ راه حل بهتری به سرش نزده ؟یه آن چی به سرشون میاد که اینکارو میکنن

آخه دلیلو ببین .میگه چون مانع ازدواجم بود ینی واقعا هیچ راه حل بهتری به سرش نزده ؟یه آن چی به سرشون ...

مادر نبود نامادری سیندرلا هم این به مخش نمیرسید دیکه حالم از این دنیای کثیف بهم میخوره 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

چرااااا.؟😐

توی اینستا خیلی راجبش خبر گزاشتن .مادرو پدرش جدا شدن حضانت با مادره بوده حالا نوبت پدره بوده که ببینتش ولی میبینن نیست شده دنبالش میگردن میگن گمشده بعد جنازش پیدا میشه

به نظرم اگر این بچه گم میشد و به دست کسی دیگه این بلاسرش میومد زیاد به ادم فشار نمیومد .البته خدا برای کافرم نخاد این بلاهارو

[QUOTE=308136299]هضم همین کوشا که میگفتن گمشده[/QUOTEهمون.حالم خوب نیست😞

وای بیچاره بچه.چطوری کشته کجا انداخته

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن