2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانمای متاهل....

201 بازدید | 28 پست

من در حال اقدامم و بعد از رابطه بلافاصله میرم حموم و غسل میکنم بعد که میخوابم حین خواب حس میکنم مایعی ازم خارج میشه..... خیلی اعصابم خورده میگم نکنه همون منی مرد باشه و کلا غسلم درست نباشه و گند زدم حتی ب رختخواب.... مقدارش هم راستی متفاوته هر دفعه.... کسی بوده اینطور 

خوب یه کم زمان بده بعد برو حموم پاتو بعد رابطه بالا بگیر

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

فک نکنم غسل خراب شه

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غسلت صحیحه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نه این از خودته پاکم هست فقط برای اینکه عفونت نکنی لباس زیرتو عوض کن  شیلنگ آب که باز نکرده که ...

اخه مطمین نیستم از خودمه چرا بقیه وقتا نیست... چرا شبی که نزدیکی دارم اکثرا اینطور میشه 

اولا اگه تو اقدامب بلافاصله بلند نشو یه. نیم ساعت دراز بکش و یه بالش بزار زیر کمرت 

بعدشم من این سؤال  رو از دفتر پاسخگوی سوال شرعی پرسیدم اگه بعد از غسل احساس کردی چیزی خارج شد که احتمالا همونه که خودت گفتی باید لباستو عوض کنی بهتره ازین به بعد بعد رابطه از پد استفاده کنید که به قول خودت گند نزنی به جایی

اخه مطمین نیستم از خودمه چرا بقیه وقتا نیست... چرا شبی که نزدیکی دارم اکثرا اینطور میشه 

چون منی دهانه رحمو نرم میکه باعث میشه ترشح کنی

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران