2777
2789
عنوان

نفر سوم رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 34 پست
اینکه اونروز تو باشگاه زهرا با من سرد بود و مدام با فاطمه بود و از اون روز به بعد منو زهارا اصن باهم ...

متوجه نشدم فاطمه چیکار کرده؟ یعنی چون دوتاتون با فاطمه اوکی ترین فک میکنی اون دو به هم زنی میکنه؟!

من تو موقعیتت بودم و درکت میکنم ولی این حس مالکیتت کاملا بی جاست ، هر کسی حق داره با افرادی که دوسشون داره ارتباط داشته باشه

اگر زهرا نخواد با صد بار حرف زدن هم نمیشه از دوستش دورش کرد ، فقط و فقط شخصیت خودتو پایین میاری

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو روابط همیشه سومی برهم زننده ی رابطه میشه حتی تو بچه ها ،وقتی دوتا هستند قشنگ بازی میکنن،سه تا که میشن،یا دعواشون میشه یا قهر میکنن😂 عادی گلم،بیخیال باش،یا میتونید با یکی دیگه دوست بشید،اکیپ بشه چهارنفر

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱
متوجه نشدم فاطمه چیکار کرده؟ یعنی چون دوتاتون با فاطمه اوکی ترین فک میکنی اون دو به هم زنی میکنه؟! ...

نه کسی با فاطمه اوکی نیست فقط برای خالی کردن حرصامون میریم باون تا این یکی حسادت کنه و اون هم دوبه هم زنی میکنه

نه کسی با فاطمه اوکی نیست فقط برای خالی کردن حرصامون میریم باون تا این یکی حسادت کنه و اون هم دوبه ه ...

بیچاره اون

من فک میکنم دخترخالت اگه دوسش نداشته باشه باهاش حرف نمیزنه

دیگه هر جور خودت صلاح میدونی

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز