2777
2789

قبلا خیلی خوب بود برام الان خیلی تودوهفته اخلاقش عوض شده دلیلشم اینه میخواد شغلشو ول کنه گوسفند نگه داره همش میره با دوستای قبلیش درمورد این چیزا حرف میزنن دگ منو کلا نادیده گرفته میگم اگ اخلاقت اینجور بود من ک قبلا باهات همه چیو حرف زدم گفتم از گوسفند نگه داشتن اینا خوشم نمیاد توهم قبول کردی گفتی دگ ول کردم اینکارارو باز میخوای شروع کنی میگه توکاری ب کار من نداشته باش همش تنهام یامیره سرکار یامیره پیش اونا یا زنگ میزنه ۱ ساعت بااونا حرف میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران چی

خودت داری میگی داره شغلشو عوض می‌کنه.کاری ندارم که از گوسفند گرفتنش بدت میاد ولی این روزا عوض کردن هر شغلی خیلی سخته،پول درآوردن خیلی سخت شده برای مردا.

شوهر خودم نزدیک دو هفته یا یکم بیشتر یه کلمه باهم حرف نمیزدیم.انگار دعوا شده و قهریم.در صورتیکه حتی بحث نکرده بودیم.دلیلش هم اینه که صاحب خونه گفته پاشید از اینجا اما قبلاً گفته بود قابل تمدیده و تا چند سال راحت بشینید.تازه تهرانیم.اجاره زیر 7-8 میلیون وجود نداره.منم اصلا کاریش نداشتم این دو هفته منم داغون بودم.تا یواش یواش خودش درست شد و آروم شد و بازم اومد قربون صدقم رفت و گفت تو خیلی صبوری .یکم تحمل کنی درست میشه