2777
2789
عنوان

بی بی چک :(

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 50 پست

2 روز مونده به موعدم

میشه برای سلامتی جنینم دعا کنین؟ آزمایشم ریسک زده و من دلم آشوبه 💔دعا کنین از نظر ذهنی و جسمی سالم باشه😓♥️ بعد از چندین ماه انتظار بالاخره فهمیدم که خدا تو دلم یه کنجد گذاشته:) 9 شهریور 1402💕کنجد جون من و آبجی فاطمه منتظریم که زود زود بغلت کنیم💕

خیلی مهمه که کی انداخته باشه

فکر کنم ویتا ساین باشه برندش درسته؟ 

اگه اره که باید زیر 5مین انداخته باشه تا درست باشه

وگرنه بیشتر از 10 دقیقه من تجربه دارم که هاله انداخته ولی منفی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مارکش چیه ؟چقدر طول کشید تا عکسشو بفرستی؟ 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

خیلی مهمه که کی انداخته باشه فکر کنم وتا ساین باشه برندش درسته؟  اگه اره که باید زیر 5مین اند ...

زیر 3 دقیقه میندازه هاله یکی دیگه هم زدم اونم هاله انداخت سریع

میشه برای سلامتی جنینم دعا کنین؟ آزمایشم ریسک زده و من دلم آشوبه 💔دعا کنین از نظر ذهنی و جسمی سالم باشه😓♥️ بعد از چندین ماه انتظار بالاخره فهمیدم که خدا تو دلم یه کنجد گذاشته:) 9 شهریور 1402💕کنجد جون من و آبجی فاطمه منتظریم که زود زود بغلت کنیم💕

بی بی چک فقط مدیکور و مید رز بخرید 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

زیر 3 دقیقه میندازه هاله یکی دیگه هم زدم اونم هاله انداخت سریع

پس احتمالا مثبت باشه عزیزم

چون منم با همین فهمیدم باردارم

و اولش فقط هاله مینداخت

فردا صبح دوباره تست کن

هالش پررنگ تر میشه

اره مارکش چیه ؟چقدر طول کشید تا عکسشو بفرستی؟ 

ویتاساین مارکشه 

کلا 3 دقیقه نشد دیدم هاله داره بعدم فرستادم 

پس احتمالا مثبت باشه عزیزم چون منم با همین فهمیدم باردارم و اولش فقط هاله مینداخت فردا صبح دوباره ...

باشه گلی مرسی❤️

واقعا ۱۰ تا پشت هم میزدی ؟

اره بخدا همه رو هم وقتایی میرفتم سرکار میخریدم شوهرم دعوامیکرد از اینهمه بی بی چک!

میخریدم میذاشتم ی گوشه صبحا نبود تند تند اگر میدیدم ی هاله داره میزدم😅

فکر کنم یبار ی ۳۰۰ت پول تو کارتم بود کلشو بی بی خریدم تا ی هفته داشتم!🤣

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ویتاساین مارکشه  کلا 3 دقیقه نشد دیدم هاله داره بعدم فرستادم

مدیکور بزن اگه هاله انداخت قبوله شنیدم این مارک معتبر نیست 

بی بی چک فقط مدیکور و مید رز بخرید 

من ویتاساین استفاده کردم و واقعا راضی بودم

هیچوقت الکی هاله ننداخت،به جز یبار که بعد 20 دقیقه انداخته بود که میدونستم تایمش گذشته

وقتی ام که انداخت باردار بودم

الان چند ساله همینو میگیرم

مدیکور بزن اگه هاله انداخت قبوله شنیدم این مارک معتبر نیست 

اي وای😪

اره بخدا همه رو هم وقتایی میرفتم سرکار میخریدم شوهرم دعوامیکرد از اینهمه بی بی چک! میخریدم میذاشتم ...

منم مثل شمام🤭

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...