2777
2789
عنوان

بی بی چک :(

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 50 پست
من ویتاساین استفاده کردم و واقعا راضی بودم هیچوقت الکی هاله ننداخت،به جز یبار که بعد 20 دقیقه انداخ ...

یه خانمی میگفت ویتا ساین همیشه هاله میندازه نمیدونم شاید من اشتباه میکنم 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

منم مثل شمام🤭

منم یواشکی سر راهم میخریدم و یبار ازین یواشکی خریدنا بی بی چکم مثبت شد امیدوارم همه منتظرا تجربش کنن 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخدا همه رو هم وقتایی میرفتم سرکار میخریدم شوهرم دعوامیکرد از اینهمه بی بی چک! میخریدم میذاشتم ...

واااااای  🤣🤣🤣..من کلا ۳ بار شاید اونم شاااید تو یک سال اقدام استفاده کردم

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
منم یواشکی سر راهم میخریدم و یبار ازین یواشکی خریدنا بی بی چکم مثبت شد امیدوارم همه منتظرا تجربش کنن ...

برام دعا کن عزیزم لطفا

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
یه خانمی میگفت ویتا ساین همیشه هاله میندازه نمیدونم شاید من اشتباه میکنم  

برای من که اینطور نبود

البته رز که گفتین هم خوب بود استفاده میکردم

ولی مدیکور این همه مدت تو سایتم

روزی چند نفر تاپیک میزنن و بی بی چکشون مدیکوره و هاله انداخته و درنهایت منفی ان

اینقدری که فکرم نسبت بهش کلا خراب شده

حالا یبار بنده خدا استفاده کرده بود، هاله ام نبود، کلا مثبت شد و قرمز بود

ولی باز منفی بود

ببخشید ولی متاسفانه منفیه چون اون خطی ک فکر میکنی هاله س وقتی ادرار میریزی یه کم نمایان میشه و مال خود بی بی چکه،،من اون اوایل اقدامم همینجور میشد و فکر میکردم هاله س ولی نه مال خود بی بی چک،بذار از موعدت بگذره بعد تست بزن اگه مثبت بودی خبرم کن تو تاپیکت انشالله ک باردار باشی♥️😍🌹

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️