2777
2789

مثلا ماهی ۱۰۰ تومن دربیاره.. چجوری خرج میکنین که خوشی نزنه زیر دلش؟ کلا نظر بدین . اخه نمیشه که هی لباس خرید وسیله خرید.

یکاری بگین که خودشم تشویق شه به خرج کردنش. منظور چجوری این پول باید در مسیر درست مصرف شه که خوشی نزنه  زیر دلش و.....

چرا فکر میکنید خوشی زیر دل همسرتون میزنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره زحمت کشیده ک ماهی 100 در بیاره 

بعد تو نزاری به خوشی اونجوری ک دلش میخواد خرج کنه؟ 

چ حرفا😐

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

من یجوری خرج می کنم اصلا نمی فهمی پوله کجا رفته🤣سلطان چرت و پرت خریدن

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

از صد بیشتر درمیاره

الان دیگه ۱۰۰ تومن خط فقره ، با اینکه تو این کشور ، خیلی ها حقوق 15-20 تومنی زندگی میکنن 😔💔

کار خاصی هم نمی‌کنیم باهاش ، به سرمایه اولیه کارش اضافه می‌کنه درآمدش رو :)

شوهری که ماهی ۱۰۰ تومن در میاره پولداره ؟

ن. بااین اوصاف خیلی ها جزو پولدارها هستن .

نمیدونن هرکه بامش بیش برفش بیشتر .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....