2777
2789
عنوان

کد بانو ها کنار جوجه چی خوبه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی مثلا؟ قورمه قیمه؟ 

یه چیزی بهت بگم درست کنی مزش معرکههههههههههه یه چیز متفاوت و خوشمزه 

پیاز رو ریز رنده کن سرخ کن زردچوبه فلفل سیاه و رب گوجه و یکمی رب انار بزن چهار لیوان آب جوش بریز بذار کنار . این میشه سس 

بادمجون هارو درسته بدون این ک خورد کنی پوست بگیر و سرخ کن .بعد ک سرخ کردی وسطشون رو با چاقو ببر یه جوری نشه ک سوراخ بشه .یکمی وسط شکم بادمجون ها باز بشه فقط .گرفتی چطوری میگم ؟

بعد دوباره پیاز رنده کن سرخ کن .سیر هم اضافه کن .بعد گوشت چرخ‌کرده اضافه کن .بعد فلفل دلمه ای ریز و گوجه ریز اضافه کن .بعد این مواد رو بریز تو شکم بادمجون ها . بعد بادمجون هارو بذار تو ماهیتابه اروم آروم از اون سس بریز دورش .حواست باشه ک بادمجون هارو زیاد تموم ندی ک هم پاره نشن هم مواد داخلش بیرون نریزه 

راستی نمک یادم رفت بگم اضافه کنی 

اگه غوره هم داشتی بریز ک عالی میشه 

یه چیزی بهت بگم درست کنی مزش معرکههههههههههه یه چیز متفاوت و خوشمزه  پیاز رو ریز رنده کن سرخ ک ...

ترکیب بادمجون و رب انار خوب میشه؟ 

من دقیقا مثل همین درست میکنم منتهی با رب گوجه فرنگی اینجوری امتحان نکردم 

مرسی عزیزدلم 

نظرت دسر چیکار کنم؟ اصلا چیزی درست کنم؟

ترکیب بادمجون و رب انار خوب میشه؟  من دقیقا مثل همین درست میکنم منتهی با رب گوجه فرنگی اینجوری ...

رب انار کمی بزنی ک فقط مزش ترش بشه .اگه داری تمر هندی یا غوره جایگزین کن .من همیشه رب انار زدم خیلیم خوشمزه شده . برای دسر نهایتا یه ژله درست کن دیگه خیلی غذارو سنگین نکن .سالاد ماکارونی یا الویه و اینا برای شام خوب نیستن چون اینا خودشون در حد یه غذان .برای عصرونه خوبن .

ما اکثرن قرمه سبزی میزاریم کنار جوجه میدونی بیشتر ب چشم میاد😜

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
رب انار کمی بزنی ک فقط مزش ترش بشه .اگه داری تمر هندی یا غوره جایگزین کن .من همیشه رب انار زدم خیلیم ...

اره خودمم نظرم روی غذای سرد نیست 

اما اینی که شما گفتی فکر کنم دوس نداشته باشن چون خانواده همسرم زیاد بادمجون خور نیستن

به نظرت اینا خوبه؟ اگر بده بگو عوضش کنم 

سالاد کاهو 

جوجه و گوجه و فلفل

برنج  

سوپ شیر 

خورشت داوودپاشا؟ 

بسه؟ یا تهچینم درست کن یه قابلمه؟ 

12_13 نفرن کلا

ما اکثرن قرمه سبزی میزاریم کنار جوجه میدونی بیشتر ب چشم میاد😜

اره قورمه و فسنجون پای ثابتن اما چون گوشت خورشتی ندارم و نمیخریم 

چون گوسفند خریدیم از شهرستان بفرستن بخاطر همین ذهنم کار نمیکنه 

از طرفی ام میخوام هم خوشمزه باشه سفره هم چون بعد از مدتها میان یکم خودی نشون بدم😂😂🤣🤣

نه عزیزم مهمان منورکن مجلسم😂

پس گل وسط مجلسی😁

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اره خودمم نظرم روی غذای سرد نیست  اما اینی که شما گفتی فکر کنم دوس نداشته باشن چون خانواده همس ...

اصلا بادمجون خوردن لیاقت میخواد بی لیاقتا 😂 بادمجون عشق منه عشق 😍 

داوود پاشا خوبه .بنظرم چون جوجه داری کمک می‌کنه برنجت خیلی خشک نباشه بعد مثل قیمه یا قورمه سبزی هم نیست ک حبوبات داشته باشه سنگین باشه . داوود پاشا یه جورایی خورشت و خوراک سبکه.

من ک با سوپ شیر اصلا حال نمیکنم حالا باز ببین سلیقه غذایی خودتون چطوریه 

من بچه اولم رو باردار بودم ویار شدیدی داشتم یبار جایی رفتم مهمونی تهچین آوردن . تمام دل و روده بهم پیچید بقدری حالم بده شد ک اندازه نداشت نمیدونی چطوری سر سفره جلوی خودمو نگه داشتم .اومدم خونه یه هفته از غذا خوردن افتادم شدم پوست و استخوون . از اون ب بعد اسم تهچین میاد یاد اون موقع میفتم حالم بده میشه .

بنظرم همینا ک گفتی کافیه