2777
2789
عنوان

چطور نماز‌ها رو منظم بخونم؟😇💚

162 بازدید | 26 پست

سلام

من ی مدت کوتاهیه متاسفانه نمازم ترک شده 

همیشه منظم می‌خوندم 

میشه راهکار بدین چطور بهترش کنم؟❤️

اینکه ساعت زنگ بذارم و سر اون تایم بخونم خوبه یا اشتباهه؟

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه باد صبا توی گوشیت نصب کن تنظیم کن یک ربع قبل از اذان الارم بزنه تا وضو بگیری وقت اذان شده و نمازت رو میخونی

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

من نماز خون نیستم ولی خب چرا اشتباه باشه اتفاقا بزار ..این برنامه هام هس اذان پخش میکنه نصب کن ..

روی یه برگه هم میتونی برای نمازهای هر روز دایره بکشی بزنی جلو چشمت تو اتاق که هروقت رد میشی یادت بیوفته بخونی و اون وعده رو ک خوندی یه تیک تو دایره اش بزنی اینجوری ارزیابی هم میشه که چنتا نماز رو خوندی

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
اذان صبح رو بلند بشی  بقیش خود به خود درست میشه  اما اگه با ساعت راحتی نه چه اشکالی داره ...

ممکنه عکس آیکون برنامشو بفرستین

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

هر زمان که وقت نمازه و مشغول کاری و داری خودتو سرگرم می‌کنی که نمازتو اول وقت نخونی همون لحظه به این فکر کن امام زمان داره بهت نگاه می‌کنه و ازت توقع نماز اول وقت داره

واسه نماز صبح هم حتما زنگ بذار، برنامه بادصبا رو نصب کن و اذان رو با صدای استاد کاظم زاده بذار

انقدر با صدای دلنشینی اذان گفتن که یه حس معنوی ایجاد میشه و امکان نداره بیدار نشی و نری نمازتو بخونی😁 

ولی از همه مهم تر اینه که خودت بخوای، اگه هزار نفر هم بهت راهکار بدن و خودت اون لحظه نخوای، نمیشه.

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید