2777
2789
عنوان

چه جوری دلشو به دست بیارم؟

128 بازدید | 7 پست

سلام وقت همگی بخیر

حقیقتش من یه پسر ۲۵ ساله هستم که رشته ام حقوق بوده و الان دارم مطالعه میکنم تا آزمون وکالت شرکت کنم .

از طرفی مدتی هست که علاقه مند به یه خانم هم سن خودم شدم که ایشون الان وکیل هستند و چندباری حضوری دیدمشون قبلا و بهش علاقه مند شدم این بود که تصمیم گرفتم احساسم رو بهش بگم 

وقتی گفتم علاقه مند هستم بهتون گفت شما لطف دارید ولی من سرم خیلی شلوغه و به این چیزا فکر نمیکنم منم در جواب گفتم هرطور که مایل هستید اختیار با خودتونه ولی من به شما علاقه دارم و این احساسم رو توی قلبم نگه میدارم و منتظر میشم و به پاتون میمونم هر وقت جوابتون اوکی بود من در خدمتتون هستم بعد دیگه چیزی نگفت.

الان هم چون متاسفانه امکان ملاقات حضوری باهاش رو ندارم ازش خواستم تا پرونده براش جور کنم و اونم قبول کرد گفت موردی نداره.

و برای همین در حد مجازی بعضی وقتا چت میکنیم اونم درباره ی مسأله ی کاری نه چیزای دیگه.

اینم بگم البته باهام خیلی خوب رفتار می‌کنه و بعضی وقتا حتی مفرد به کار میبره توی صحبت کردن باهام و حتی شماره شخصیش هم بهم داد.

میخواستم براش کادو بفرستم 

ولی گفتم فعلا دست نگه دارم 

میترسم عصبانی بشه.

گفتم یه خورده زمان بگذره بعد این کارو بکنم.

عجیب روی مخمه خیلی بهش علاقه دارم و دنبال فرصتی هستم بتونم دلشو به دست بیارم ولی متاسفانه نه حضوری میتونم ببینمش نه مجازی زیاد آنلاین میشه که بتونم بهش نزدیک بشم.

دنبال اینم بهش نزدیک بشم و دلشو به دست بیارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

😔😔

فقد رومخش نباش

شاید ب مرور خودش اوکی شد

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

از نظرعقل من بزار زندگیشو کنه

از نظر قلب من کادو بخرمحبتکن ابراز علاقه توجه توجه توجه خودشو میبازه ممکنه 7 یا 8 ماه زمان ببره

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقد رومخش نباش شاید ب مرور خودش اوکی شد

دیگه از اون موقع که بهش گفتم علاقه دارم بهش سه هفته س حدودا فکر کنم دیگه مجدد نگفتم بهش این حرف رو .

دلم میخواد ازش فاصله داشته باشم یه خورده شاید اینطوری جذب بشه

از نظرعقل من بزار زندگیشو کنه از نظر قلب من کادو بخرمحبتکن ابراز علاقه توجه توجه توجه خودشو میبازه ...

الان آخه کادو زوده احتمالش زیاده عصبانی بشه یا حتی قبول نکنه کادو رو

الان آخه کادو زوده احتمالش زیاده عصبانی بشه یا حتی قبول نکنه کادو رو

عصبی ک نمیشه اگ کادو مناسب باشه و ب وجد بیاد این نظر من بود

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه