2777
2789
عنوان

تجربه عکس رنگی

116 بازدید | 3 پست

من دوتا زایمان زودرس داشتم دکترم برام عکس رنگی نوشت از اونجایی که توی شهر ما با بیمارا مثل حیوان رفتار میشه من رفتم شیراز کلا برا همه چی میرم شیراز

خانم دکتر مژگان قدیری پزشکم هست شب و روز دعاش میکنم ۱۳۵تومن ویزیت میدم اندازه ریال به ریالش برام وقت میذاره کلا برای همه بیمارانش دکتر قدیری عاشقتم😍😍میدونم اول خدا بعد شما کمکم میکنید مامان بشم

عکس رنگی هم از اونجایی که توی نینی سایت تعریف دکتر یزدانی رو دادن رفتم و واقعا همه چی عالی بود مخصوصا اخلاق پزشک😍خیلی خوب بودن 

اصلا دردی نداشتم و ندارم البته من بیهوش بود و بی حسی ها میگفتن هیچ دردی حس نکردیم

دست همشون درد نکنه😍توی شیراز هستن بزنید گوگل آدرس و شمارشون میاد بالا

😔😔😔

واقعا دکتر خوب کم پیدا میشه 

منم اقدامم برا دومی نمیشه میرم دختر متخصص به قران ۲۰۰ ویزیت میگیره ۲۰۰ سونو  اندازه ۲ قرون وقت نمیذاره ماه پیش برای نوشتن یه قرص لتروزول ۲۰۰ تومن پول ویزیت علاوه بر سونو گرفت خیلی حرص خوردم خیلی واقعا پول مفت بود براش هنوز هنوز باردار نشدم تنها کاری که میکنه یه سونو میکنه میگه برو اقدام میگم قرص دادی آمپول بده نمیده خدا لعنتش کنه به قران پول برام مهم نیست ۱۵ ماهه فقط اعصابم خرد شده بهش میگم خب بابا برام داروهای دیگه بنویس نمیده میگم بفرست عکس رنگی میگه نیاز نیست 

واقعا صدرحمت به ماما بعضی از متخصص ها پول مفت میگیرن 

واقعا دکتر خوب کم پیدا میشه  منم اقدامم برا دومی نمیشه میرم دختر متخصص به قران ۲۰۰ ویزیت میگیر ...

عزیزم تاپبکام رو بخونی متوجه میشی چقدر زجر کشیدم ولی اگر شیرازی حتما برو پیش دکتر قدیری همه مدارکتو ببر اگر بیشتر از ۲ساعت برات وقت نذاشت بیا شمارمو بهت بدم زنگ بزن هرچی خواستی بگو فقط چون دوسش دارم اینجا میگم و گرنه بین منو بقیه بیماراش هیچ فرقی نیست و اینکه من خودم به حرفاش گوش نکردم تا این بلاها سرم اومد وگرنه همون بچه اولم الان ۱۰ماهش بو😭😭😭

😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تاپبکام رو بخونی متوجه میشی چقدر زجر کشیدم ولی اگر شیرازی حتما برو پیش دکتر قدیری همه مدارکتو ...

نه عزیزم من تهران هستم اینجا پیش دکتر فرشته سربازی میرم ولی از این ماه دیگه نمیرم انشالله خدا زودی یه نی نی سالم بهت بده