2777
2789
عنوان

جوابت به این خواستگار چیه؟

449 بازدید | 33 پست

اقایی ۳۰ سالشه ارشد مهندسی داره و دانشجوی دکترا هست ولی معلوم نیس ادامه بده دکترارو

تهران توی یه شرکت خصوصی کار میکنه با ۲۵ تومن حقوق

پس انداز هیچی نداره ینی مقداری پس انداز داشته کمک خانوادش کرده برای خرید خونه

خونه و ماشین نداره

اخلاقش بنظر بد نمیاد ولی خیلی دوس داره زنش فعال و اکتیو باشه 

درباره انتطار مالی گفته اگه کم بیارم دوس دارم کمک کنی گف دوس ندارم زنم واسه نیاز مالی کار کنه ولی کلا شاغل بودن اعتماد بنفس میده و به زن و جایگاه اجتماعی داره و اینا

باید تهران اجاره نشینی بریم تو خونه ۴۰ ۵۰ متری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثبت 

هم تفکرشون رو دوست دارم درمورد یک زن 

هم به عنوان سنشون و محلی که زندگی میکنن و شهر بزرگ هستن،موقعیت خوبی دارن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه

یجاهاییش غیرقابل تحمله

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اختلاف سنیم باهاش زیاده😂نه

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

هیچی نداره حالا دستورم میده!

ردش کن بره 

بعدم کاملا مشخصه که گفته کار کنه واسه کمک خرج نه واسه اعتمادبنفس و اینا  

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم