2777
2789
عنوان

جوابت به این خواستگار چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق و پس اندازش برام قابل قبول نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

منفی همه این صغرا کبرا هارو هم چیده بگه باید کمکم کنی همین

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

بستگی به خودت داره و خونوادت و فرهنگتون قرار نیست خواستگارت شوهر یکی از کاربرا بشه خودت باید بسنجی و بیشتر بهش زمان بدی که بشناسیش

همه چیز در دنیا یه اشتباهه درست اونه که نیتش غلط نباشه

توی تهران این مقدار حقوق واقعا کمه ! 

جای پیشرفت کمی داره .

اگر ازدواج کنی ممکنه خیلی جاها از نظر مالی نیاز به کمک داشته باشید .

من جواب منفی میدادم ! 

بستگی به خودت داره ، بعضی افراد قانع هستن و میتونن با حقوق کم شوهرشون سازگار باشن بعضی ها هم نه .

وقتی هیچی نداره بنظرم یعنی مسئولیت پذیر نیست. چرا الان میاد خواستگاری؟

معلوم نیست دکترا ادامه بده؟! این همه سال و انرژی تو جوونی مگه کشکه

این عبارتش که کم آوردم کمک میخوام، مهم تربت دلیل برای رد کردنشه.

خانوما میتونم بپرسم چرا جوابتون منفیه؟

چون اولا تهران خرج و مخارج بالاست دوما پس اندازی نداره سوما خونه رهن و اجاره دادن تهرانم که بدتر چهارم توی شرکت خصوصیه و ممکنه هر زمانی اراده کنن بتونن بیرونش کنن 

همه چیز در دنیا یه اشتباهه درست اونه که نیتش غلط نباشه

چی میپرسی اخه

بستگی به خودت داره شخصیت تو بهش میخوره یا نه

حالا تا صبحم من برات مثبت منفی کنم جواب من ب دردت‌نمیخوره

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
کجا؟

پس انداز نداره

خونه و ماشین نداره

اولویت زندگیش به جای خودش پدر و مادرشن

توانش هم اجاره خونه ۵۰ متریه

اگه من باشم نمیتونم تحمل کنم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

خانوما میتونم بپرسم چرا جوابتون منفیه؟

خونه ماشین حقوق 

بی پولی میتونه عشق رو داغون گنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم