sahar_afshar مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1258 عنوان خانمهایی که پیام نور درس خوندن؟؟؟ 50 بازدید | 7 پست میدونید برای ورود بدون آزمون میانگین معدل دیپلم برای قبولیش چقدره؟ با معدل 18 اوکیه یا ممکنه متقاضیا معدلشون بیشتر باشه 1402/06/08 | 19:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9413 عزیزم غیرحضوریه؟ کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
sahar_afshar مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1258 عزیزم غیرحضوریه؟ بله غیر حضوری بدون کنکور فقط آزمون هاش سراسریه و استاد بهت نمره ای نمیده ولی خب بر اساس معدل دیپلم ظریف داره و هر دانشگاه تقریبا 40_50 نفر میگیره
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9413 بله غیر حضوری بدون کنکور فقط آزمون هاش سراسریه و استاد بهت نمره ای نمیده ولی خب بر اسا ... ینی شرط معدل شده؟ نمیشه همینجوری ثبت نام کرد؟ من واسه ارشدمیخاستمـمعدل۱۴😕 کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
sahar_afshar مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1258 ینی شرط معدل شده؟ نمیشه همینجوری ثبت نام کرد؟ من واسه ارشدمیخاستمـمعدل۱۴😕 شرایط ارشد رو نمیدونم من فکر کنم برای ارشد سختگیرتر باشن حالا باز نمیدونم
sahar_afshar مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1258 حالا مدرکش در اینده برای شغل دولتی اعتبار داره میگیرن؟ بله چرا نداشته باشه پیام نور یه دانشگاه سراریه و آزمون هاش هم سراسریه
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9413 شرایط ارشد رو نمیدونم من فکر کنم برای ارشد سختگیرتر باشن حالا باز نمیدونم نمدونم ، دانشگا ه پیام فکنم مث ملی باز ، ولی ازاد هم شرط معدله ، نمدونم چیکارکنم چون خانوادم فقط شهر خودم قبول میکنن برم ، کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏