2777
2789
عنوان

بخدا این زنگ زدناش کلافم کرده...

184 بازدید | 12 پست

یکی از بچه های کلاس اموزشگاهی ک میرم خیلی زنگ میزنه و بی خودی برا حرف زدن زنگ میزنه هر سری هم یک ساعت حرف میزنه کلی وقتمو میگیره

صبی زنگ زد یک ساعت حرف زد الانم باز زنگ زد ولی جواب ندادم

قبلا هم یبار بهش گفتم شوهرم خوشش نمیاد اینقد با تلفن حرف بزنم بهش گفتم کاری داشتی پیام بده

بخدا خیلی حرف میزنه اینور و اونور میگه 

تا کی هی براش بهانه بیارم ک گیرم  جواب ندادم

چیکارش کنم ینی خودش درک نداره؟

میدونه خیلی سرم شلوغه ولی هی زنگ میزنه وقتمو میگیره خستم کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب نده عزیزم خودش کم کم متوجه میشه وقتی ۴ بار جوابشو ندادی دیگه زنگ‌نمیزنه 

اگر هم ازت پرسید چرا جواب نمیدی بگو دستم‌بند بود یا جایی بودم که موقعیت صحبت کردن نداشتم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

جدی بهش بگو ک من تلفنی دوس ندارم‌زیاد صحبت کنم

چ کلاسی میری

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
جوابشو نده ی مدت اصلا دیگه زنگ نمیزنه

بخدا جوریه ک شوهرم میگه این کم داره  وگرنه اینقدر در طول روز زنگ نمیزنه بهت  صب بعد کلاس زنگ میزنه ظهر زنگ میزنه  شبم زنگ میزنه هی چیکار میکنی چ خبر

جدی بهش بگو ک من تلفنی دوس ندارم‌زیاد صحبت کنم چ کلاسی میری

خیاطی خیییییلی حرف میزنه جوریه ک میزارم رو بلندگو کارامو انجام میدم اونم درحال حرف زدن

حتی یبارم بهش گفتم زنگ نزن پیام بده

جواب نده عزیزم خودش کم کم متوجه میشه وقتی ۴ بار جوابشو ندادی دیگه زنگ‌نمیزنه  اگر هم ازت پرسید ...

کاری کرده مدام درحال دروغ گفتنم بهش یبار میگم مهمان دارم یبار میگم حموم بودم 

عذاب وجدان دارم ولی چیکارش کنم

کاری کرده مدام درحال دروغ گفتنم بهش یبار میگم مهمان دارم یبار میگم حموم بودم  عذاب وجدان دارم ...

پس باید رک و راست بهش بگی حرفتو اونم یا میپذیرا یا بدش میاد و باهات قهر میکنه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
خیاطی خیییییلی حرف میزنه جوریه ک میزارم رو بلندگو کارامو انجام میدم اونم درحال حرف زدن حتی یبارم به ...

عجب واقعا یسریا افراطین

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇