Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی.
من خواهرم پارسال نزدیک ۱ شب بود یادش اومده ی دسته کلید برداشت به نیتش و ماشین گرفت .
Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی.
حالا به نامزدم گفتم بره به نیت ازدواجمون ی حلقه بگیره و به نیت کارش ی خودکار یا ی دفترچه بگیره
به امید خدا و به حق این شب دامنت سبز بشه تا سال دیگه
بچه ها منم همش نیت بچه دوم داشتم و کلی برای بچه اولم دفتر و مداد و قمقمه البته اونو به نیت بچه دوم خریدم ولی به بچه اولم دادم ، برای شوهرم یه جین جوراب خریدم که اخلاق شوهرم خوب بشه و غرغرو و عصبی نباشه ، برای خودم یه دمپایی خریدم که بتونم دانشگاه برم و یه وامی داشتیم که کارهاشون کرده بودیم که یک ساعت پیش واریز شد نیت کردم که بتونیم قسطها و چک ها و ... رو بدون استرس پرداخت کنیم ، انشاله که برآورده بشن