2777
2789
عنوان

۱۳صفر

516 بازدید | 52 پست

بچه ها برای کار چی بخرم؟

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی

عزیزم دیگه گذشت تا ثبل اذان باید میگرفتی

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قضیه ی ۱۳ صفر چیه؟ و کی میشه؟

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع

من‌پارسال‌‌سیزده‌صفر‌واسه‌خونه‌جا‌کلیدی‌گرفتم‌

امسال‌نرسیده‌به‌سیزده‌صفر‌خونه‌دار‌شدم‌امسال‌هم‌واسه

اینکه‌ماشین‌دار‌شم‌‌میگیرم‌😍😍😍

من یک دختر کوردم تیر بخورم حرف نمیخورم 😏😉✌
13 صفر تا غروب بود الان 14 صفر هست

الان ک تازه غروب ۱۳ صفر من الان یادم اومده🤦‍♀️🤦‍♀️یعنی نمیشه بخرم؟

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی
من‌پارسال‌‌سیزده‌صفر‌واسه‌خونه‌جا‌کلیدی‌گرفتم‌ امسال‌نرسیده‌به‌سیزده‌صفر‌خونه‌دار‌شدم‌امسال‌هم‌واسه ...

تموم شد سیزده صفر

منم گرفتم کله قندودلم روشنه انشالله ازدواج کنم

یادش بخیرپارسال سیزده صفر بود ب نیت بچه دارشدنم 

نمیتونستم برم بیرون شرایطش نبود

یه کامواداشنم برداشتم سرانداختم برادخترم کلاه بافتم  نیت کردم 

الان دخترقشنگم ۲۳ روزشه وکنارم خوابید

خدایاشکرت

🫀👶🧿