2777
2789
عنوان

۱۳صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 52 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان ک تازه غروب ۱۳ صفر من الان یادم اومده🤦‍♀️🤦‍♀️یعنی نمیشه بخرم؟

تو شهر ما خورشید خیلی وقته غروب کرده اگر شهرای غربی هستید هنوز غروب نشده بخر

خطرناک ترین خوردنیه دنیا                         گول ظاهر آدماس.

من خواهرم پارسال نزدیک ۱ شب بود یادش اومده ی دسته کلید برداشت به نیتش و ماشین گرفت ‌.

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی

حالا به نامزدم گفتم بره به نیت ازدواجمون ی حلقه بگیره و به نیت کارش ی خودکار یا ی دفترچه بگیره

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی
وای خدااااااا منم رفتم جوراب خریدم امروز دعا کنید خدا به منم ببخشه

به امید خدا و به حق این شب دامنت سبز بشه تا سال دیگه

تموم شد سیزده صفر منم گرفتم کله قندودلم روشنه انشالله ازدواج کنم

‌اشکال‌نداره‌امسال‌یه‌روسری‌قرمز‌بگیر‌واسه‌خودت‌

پیش‌ما‌کرد‌ها‌روسری‌قرمز‌واسه‌عروسه

من یک دختر کوردم تیر بخورم حرف نمیخورم 😏😉✌

بچه ها منم همش نیت بچه دوم داشتم و کلی برای بچه اولم دفتر و مداد و قمقمه البته اونو به نیت بچه دوم خریدم ولی به بچه اولم دادم ، برای شوهرم یه جین جوراب خریدم که اخلاق شوهرم خوب بشه و غرغرو و عصبی نباشه ، برای خودم یه دمپایی خریدم که بتونم دانشگاه برم و یه وامی داشتیم که کارهاشون کرده بودیم که یک ساعت پیش واریز شد نیت کردم که بتونیم قسطها و چک ها و ... رو بدون استرس پرداخت کنیم ، انشاله که برآورده بشن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز