2777
2789
عنوان

شوهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 52 پست
بله ایشون حسود هستن..نسبت به حرفای منفیش هیچ واکنشی نشون نده کار خودتو بکن موفقیت شما بزرگ ترین تنبی ...

حتی نزاشت برم بانگ کار کنم.

دوبار قبول شدم.

نزاشت برم بیمه. گفت محیطش مردونست دوست ندارم 

گفتم باشه آرایشگری یاد گرفتم بازم نزاشت برم. مشتری داشتم خود سالن دارها پیشنهاد کار دادن.

حسوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخان ب بقیه هم بزور با هر ترفندی  متقاعدشون کنه ک آره من هیچی نیستم. یعنی چ سودی برا خودش داره ...

اینجوری اون حس تحقیر درونی خودش رو اروم میکنه...همسرت حرمت نفس و اعتماد به نفس پایینی داره

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

حتی نزاشت برم بانگ کار کنم.  دوبار قبول شدم.  نزاشت برم بیمه. گفت محیطش مردونست دوست ندا ...

هنوزم میخوای بااین مرد ادامه بدی؟؟همسر کسی هست که کنارش پیشرفت کنی نه پسرفت!!!!!

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

والا .کم  و کسریای خودشونو میپوشونن اینجوری

چون نمی تونه خودش بالا بکشه میخواد شمارو پایین بکشه

هنوزم میخوای بااین مرد ادامه بدی؟؟همسر کسی هست که کنارش پیشرفت کنی نه پسرفت!!!!!

میگه صبر کن زمینم رو بفروشم برات مغازه لباس زنونه بزنم.خووم هم کار کنم پیشت.

گفتم‌چرا زنونه؟  تو ک هیزی لبای مردونه باز کن.

گفت چیه طلاق میخای؟

میگه صبر کن زمینم رو بفروشم برات مغازه لباس زنونه بزنم.خووم هم کار کنم پیشت. گفتم‌چرا زنونه؟   ...

شما اگه پیش هم کار کنین مدام دعوا میکنین...ازاون مغازه هم فکر نکنم پولی به شما برسه کارش با شما میشه درامدت برای همسرت!

مگه وضعتون چشه؟

بیخیالش 💔🌱

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
شما اگه پیش هم کار کنین مدام دعوا میکنین...ازاون مغازه هم فکر نکنم پولی به شما برسه کارش با شما میشه ...

ارخ گفت من با پولش خونمو می‌سازم.

گفتم سه دنگ س دنگ. میگه نمیشه من زمینم رو فروختم .

گفتم‌منم کار میکنم پس  س دنگ.

میگه ماهی ۱ میلیون بهت میدم دیگه چی میخای

وام ازدواجتم میگیرم تو حسابم میریزم رو خونه سازی

شما اگه پیش هم کار کنین مدام دعوا میکنین...ازاون مغازه هم فکر نکنم پولی به شما برسه کارش با شما میشه ...

چرا دعوا شک کردم. گفت همین الان بهت بگما شکست خوردی گردن منو نگیری چون تو گفتی لباس فروشی.

گفتم من هیچوقت نگفتم  زمین بفروش هیچوقت نگفتم لباسفروشی بزن. این تصمیم و فکر خودت بود گردن من ننداز.  آدمو پشیمون میکنه

والا اعصاب نزاشته برام من طبقه پایین خونه بابام زندگی میکنم ده دقیقه میرم تا بالا سریع زنگ میزنه بیا ...

اون وقت منه بیچاره دوبلکسم با مادر شوهرم ایناکلا هر وقت دلش میخواد میزه پایین و میاد منم هیچ نمیگم رفت و آمدشم ازپایینه نه از در خونه ی خودمون😂