2777
2789
عنوان

شوهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 52 پست
میدونی نمیخوام این و بگم  ولی آقایون دوست ندارن سطح فهم همسرشون از خودشون بالاتر باشه تو مسائل ...

چرا؟؟مردا جز اپشن پشم و‌زور که این روزگار دیگه مطرح نیست.. چه اپشنی دارن که خانما ندارن؟

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

کلا میگم نمیخاد باور کنه. فقط میخاد بگه  تو چیزی نیستی.  یا دروغ میگی.  استعداده. ...

به نظرم جبهه نگیر.

بذار بگه اگه واکنش نشون بدی تو سرش میمونه.

از این به بعد سعی کن واسه کارای خوبش تشویقش کنی به نظرم کمبود اعتماد به نفس داره و میخواد با پایین آوردن تو این اعتماد به نفسو جبران کنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم نمیخاد باور کنه. فقط میخاد بگه  تو چیزی نیستی.  یا دروغ میگی.  استعداده. &nbs ...

بله ایشون حسود هستن..نسبت به حرفای منفیش هیچ واکنشی نشون نده کار خودتو بکن موفقیت شما بزرگ ترین تنبیه براشه

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

چرا؟؟مردا جز اپشن پشم و‌زور که این روزگار دیگه مطرح نیست.. چه اپشنی دارن که خانما ندارن؟

تو سر هرکی یه چیزی میگذره فکر ها متفاوته 

اما نظر خودم بخای اصلا تو کار همسرم دخالت نمیکردم مگر این که ازم مشورت می‌خواست که وضعمون اینه!!!

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
میخان ب بقیه هم بزور با هر ترفندی  متقاعدشون کنه ک آره من هیچی نیستم. یعنی چ سودی برا خودش داره ...

هیچی فقط حس حسادتش میخوابه اصلا نمیتونن قبول کنن یه استعداد عجیب یا برتر داشته باشیم 

مخصوصا اگ بقیه بهمون بها بدن 

واقعا سودشو نمیدونم!

نم چی باید بگم 

اما انگار گارد میگیرن میترسن ب واسطه اون استعداده یا تعاریف بقیه و تشویق های بقیه مغرور بشیم و ب تعاریف اون دیگ نیازی نداشتع باشیم میترسن ازدست بدن یا پرو بشیم. 

میخوان نیازمند توجه خودشون باقی بمونیم. 

که البته از روی دوست داشتنه و ترش ازدست دادنه در بعضی موارد.

تو سر هرکی یه چیزی میگذره فکر ها متفاوته  اما نظر خودم بخای اصلا تو کار همسرم دخالت نمیکردم مگ ...

مگه وضعتون چشه؟

حالم از هرچی مرد حسود بدذات عقده ایه بهم میخوره لعنت به همشون فقط باید بمونن تو خونه کسی بهشون زن ند ...

😐

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
هیچی فقط حس حسادتش میخوابه اصلا نمیتونن قبول کنن یه استعداد عجیب یا برتر داشته باشیم  مخصوصا ا ...

برا همون بی ارزش میکنن مثلا تلقین میکنن ک مهم نیست و  طبیعی جلوش میدن ک مثلا زیاد خوش خوشانمون نشه.