2777
2789
عنوان

شوهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که خیلی شوهرم حرصمو در میاره یا برای غذا غر میزنه هر روز میگه غذای تازه برنجی باید درست کنی یا بخ ...

تو بیا ب من ی شوهر نشون بده ک رو مخ نباشه‌ والا خدا مردارو گذاش ک رو مخ باشن کلا 

ولی تنها تفاوتی ک کردم این که رو اعصابم مسلط شدم و ب هیچ جام نمیگیرم وگرنه مرده بودم تا الان 

تو بیا ب من ی شوهر نشون بده ک رو مخ نباشه‌ والا خدا مردارو گذاش ک رو مخ باشن کلا  ولی تنها تفا ...

خوش به حالت میتونی بی تفاوت باشی من که از وقتی باردارم اوضاعم داغونه افسردگی شدید گرفتم از اون ورم شوهرم اذیت می‌کنه حرص میخورم

خوش به حالت میتونی بی تفاوت باشی من که از وقتی باردارم اوضاعم داغونه افسردگی شدید گرفتم از اون ورم ش ...

من اصلا و ابدا نمیتونم حامله بشم میترسم از بارداری و اینکه نمیدونم میترسم مشکلات نذاره بچمو درست بزرگ کنم کلا احساس میکنم امادگیشو ندارم  و یه مسئولیت بسیار سنگینه هنوز نمیتونم از عهدش بر بیام 

و اینکه ی سقط پنج ماهه داشتم.

اره مسئولیتش از همه مهمتره شوهرتم راضیه که نیارین؟منم پشیمونم 

اره اون اگه بفهمه حاملم سکته میکنه چن بار اشتباهی شده صد تا رنگ عوض کرده خجالت نمیکشه انگا دوس دخترشم😂