2777
2789
عنوان

بابای عوضیم....

1030 بازدید | 66 پست

سلام خوبین عزیزان اومدم دردو دل کنم

بابای عوضیم ۲۰میلیون حقوق گرفته گذاشته جیبش یه قرررون تاکید میکنم یدونه نون نمیخره بیاره خونه دستمون خالیع 

من ادمینم پول کارکردمو دارم برامشهد جمع میکنم خیلی ناچیزه اصلا خرج خورد وخوراک نمیمونه 

ولی بازم کارت خودمو دادم مامانم خرج کنه

خونمون خالی خالیه 

خدایاااا غصه چیو بخورم من😭

سراینکه رفتیم شهرستان در اتاقو قفل کردیم 

اومده بود در اتاق منو شکسته وارد اتاق شده...

اینم بگم قبلا۳سال مارو گشنگی داده قبلا باواسطه بزرگا برگشت خبر مرگش آبرو نذاشته برامون😭😔

معتاده واحد زیر زمین خونمون میخوابه خییلیم کثیفههه جاخوابش کلا جداست از ما مامانمم براهمین درو قفل کرد خدایا مرگشو برسون گفت یه قرون پول نمیدم بهتون دیگه 

خدایا کمکمون کن داداشم دیابت داره تشنج میکنه کلی هزینه داروهاشه😭

چندروز پیشم فهمیدم عشقم ک ۴ساله باهاشم زن صیغه کرده و هرزه اس 

خدایا من دیگ نمیتونممم هر۳تامون افسرده شدیم ازدست این پدر عوضییی

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

عزیزم نون شب واجب تر از مشهده

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

هرکی حرفامو میخونیه میشه یه صلوات بفرسته برا زندگیمون؟

سیاهه سیاههه دیگ تحملمون بریده😭😔

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😔😔

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
عزیزم نون شب واجب تر از مشهده

بازمم دراون حدی نیست بتونم خرجی کل ماهو بدم 😭اون اشغالم راست راست بره همش غذا واس خودش از بیرون بخوره عوضیییی

عزیزدلم چقدر ناراحت شدم برات....کاش کاری از دستمون برمیومد

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

انشالله همه چی درست میشه عزیزم ناراحت نباش 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 
بازمم دراون حدی نیست بتونم خرجی کل ماهو بدم 😭اون اشغالم راست راست بره همش غذا واس خودش از بیرون بخو ...

دلیلش چیه؟

خرج یه ماه نمیشه ولی بلاخره میشه چیزی باهاش خرید 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
خب خودت کار کن😐ناقص نیستی ک عزیزم

خرج ماهانه کم کمش ماهی۷الی۸ تومن باداروهای داداشم میشه من فوقش دوسه تومن در میارم الان...

مگه خرج خونه بامنهههه؟؟

😭😭😭

انشاله خدا آرامش بده به زندگیتون،داداشتم خوب بشه،باباتم سرعقل بیاد،خدا به زندگیتون برکت بده

خدا جونم خودت کمک کن آرامش به زندگی خواهرم برگرده و دوباره باهم سه نفری تا آخر عمر خوب و خوش و خوشبخت زندگی کنن،خدای مهربونم کمک کن توی همین ماه ویزای بابام بیاد،خدا جونم خودت کمک کن منم معلم بشم،برم سرکار،یه ماشین خوبم بخرم،الهی آمین،یا جوادالائمه💔❤️❤️
 خرج ماهانه کم کمش ماهی۷الی۸ تومن باداروهای داداشم میشه من فوقش دوسه تومن در میارم الان... مگه ...

خب مامانت طلاق بگیره مجبوره با این زندگی کنه؟

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
مامانت بره دادگاه شکایت کنه که نفقه نمیده

قبلا داشتیم اقدام میکردیم دادگاه میگف فوقش نفری یه تومن میرسه بهتون به نفری یه تومن به کجا میرسیم؟😔اینهمه دوندگی و پول خرج کردن

بعدشم بابام وحشیه گف میزنه میکشمون بقران وحشیهههه