2777
2789
عنوان

خرید ۱۳ صفر😍🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 108 پست
بیخش نباید میخندیدم ی لحظه خندم‌گرفت😂😂😂احه منم اویز ماشین خریدم‌ک‌یه ماشین براخودم داشته باشم بعد ...

اشکال نداره😂 گفتم که یجورایی رسیدم 

من مثلا ماشین کوچیک گرفتم به نیت تعویض ماشین مون که بهتر بخریم ولی موقع خرید انبار شوهرم ماشین قبلی رو فروخت باز یکی دیگه خرید 

مثلا ماشین قبلی رو اصلا نمیداد بهم من جاسویچی گرفتم که بهم بده ولی الان ماشین جدید رو میده

یه چیزای اینجوری تقریبا بنظرم خوب بود 

حالا برای اینکه از اینجا جابجا بشیم نامه مینویسم خدا کنه برسم برام دعا کن 

اشکال نداره😂 گفتم که یجورایی رسیدم  من مثلا ماشین کوچیک گرفتم به نیت تعویض ماشین مون که بهتر ...

دقیقا منم همون‌نشد ولی خب بازم شکر ب شوهرم‌میگم‌میگه نیت اشتباه کردی همیشه همین‌نیتارو‌کن‌ب نفع من باشه😂

حتما میرسی عزیزم نمیخوام بهت امید بدم‌ولی  نمیدونم چرا ته دلم برات روشنه ایشالله زود بهش برسی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم همون‌نشد ولی خب بازم شکر ب شوهرم‌میگم‌میگه نیت اشتباه کردی همیشه همین‌نیتارو‌کن‌ب نفع من ب ...

الهی آمین خدا از زبونت بشنوه اگه تونستی و زحمتی نبود امشب برام بنویس که عید نوروز با دلخوش تو خونه جدیدمون بریم اسمم فاطمه اس 🙏

آفرین یجورایی شد خوب بدم نبود انصافا خداروشکر راضیم منکه

الهی آمین خدا از زبونت بشنوه اگه تونستی و زحمتی نبود امشب برام بنویس که عید نوروز با دلخوش تو خونه ج ...

حتمااا مینویسم عزیزم❤️

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
فدای محبتت  الهی خیر دنیا و آخرت نصیبت بشه عزیزم 😍😍😍

قربونت عزیزم

ممنون❤️

بیخش نباید میخندیدم ی لحظه خندم‌گرفت😂😂😂احه منم اویز ماشین خریدم‌ک‌یه ماشین براخودم داشته باشم بعد ...

میشه راجع به تاریخ نوشتن بگی بیشتر منم چندتا موضوع خیلی ناراحتم کرده 

میشه راجع به تاریخ نوشتن بگی بیشتر منم چندتا موضوع خیلی ناراحتم کرده 

ببین من چندسال پیش ارزوم بود دانشجو بشم بعد همش با شوهرم‌حرف‌میزدم‌راضی بشه نمیشد یبار میگفت باش یبار میگفت شوخی کردم‌من‌کی‌گفتم نوشتم خداجونم‌شکرت الان شب سال تحویل سال۱۴۰۱و‌من دانشجوشدم و‌ترم ۲دقیقا سال۱۴۰۱عید ترم۲بودم