2777
2789
عنوان

خرید ۱۳ صفر😍🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 108 پست
من یه گیره کوچیک‌خریدم۲۰و‌یهدخودکا۵ب نیت لیسانسم تموم‌بشه شوهرم‌مخالف یکم اخه  قرار نیست ی چیز ...

ای خواهر بگم همینم ندارم باور میکنی 

در واقع خریدای ضروری هست که اونا جواب ترن خدا خودش از دلم خبر داره و میدونه چی میخواستم بخرم ان شاءالله کارگشایی کنه برام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نیت ازدواج و شفای مریض چی میخرن؟

ازدواج خب انگشتر بدل قندعروس یا ازاین گیفتهای عروس‌ک ارزونتره شفای مریض نمیدونم واقعا 

هرچیدمیخری ب نیتش بخر ایشالله خوب بشه عزیزم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بچه ها من‌نمیتونسم‌برم بیرون به شوهرم‌گفتم نیت کرد و خرید قبوله یعنی؟

بابا دست بردارید 😂😂😂 این خرافاتا چیه هرموقع یه چیزی از ته دلت بخوای و اون به کسی ضرر نرسونه و مقدر شده باشه برات میرسه بهت فقط کافیه از خدا بخوای یه چیزیم بخری بهش امید ببندی تا بشه زمانش مهم نیس🩷

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
ای خواهر بگم همینم ندارم باور میکنی  در واقع خریدای ضروری هست که اونا جواب ترن خدا خودش از دلم ...

اگ دوست داشتی امشب سر نمازت نامه بنویس برای خدا ازش تشکر کن بگو‌خدایا شکرت ک ب حاجتم‌رسیدم امروز فلانروزه ی تاریخ برا ماهیی ک‌میخوای ب حاجتت برسی با روزش بزن بگو‌خدایای شکرت ک‌امروز‌ب این ارزوم‌رسیدم‌خیلی خوشحالم وبذار لای قران مطمئن باش تا روز تاریخ بهش میرسی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بچها یعنی چیزی که نیت کردیم تا سال دیگه باید یه گوشه نگهش داریم وازش استفاده نکنیم؟؟

من نکه داشتم‌و‌وقتی بهش رسیدم‌استفاده کردم الان گیره کوچولو‌خریدم‌برا دخترم ایشالله باردار بشم و‌دنیا بیاد استفاده کنم ازش

خانوما کیا به خواستشون رسیدن؟! 

هرکسی که ایمان داشت

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

اگ دوست داشتی امشب سر نمازت نامه بنویس برای خدا ازش تشکر کن بگو‌خدایا شکرت ک ب حاجتم‌رسیدم ا ...

واییی خدا کنه برسم خیلی دلم میخواد از ساختمون مادرشوهرم بریم 

پارسال کلید خریدم که بریم ولی جاش انبار خریدیم 🥺 

واییی خدا کنه برسم خیلی دلم میخواد از ساختمون مادرشوهرم بریم  پارسال کلید خریدم که بریم ولی جا ...

بیخش نباید میخندیدم ی لحظه خندم‌گرفت😂😂😂احه منم اویز ماشین خریدم‌ک‌یه ماشین براخودم داشته باشم بعد شوهرم بعد عمری ماشینش و‌عوض کرد ماشین صفر خرید ولیذخب ماشین قبلی و‌نفروخته فعلا دست منه هی میگه میفر‌شم و‌من و‌میترسونه😐😂

ببین ی جوری به اینکار ایمان دارم ک مطمئنم تاریخ بزنی دقیقااااا همون‌تاریخ میرسی بهش البته واقعا اگ‌خدا صلاح بدونه 

خواهرم چندماه  پیش خیلی حال روحیش بد بود گریه میکرد ی ملکی داشتن فروش‌نمیرفت خیلی ناراحت بود بهش گفتم اینکارو‌بکنه‌اونم نوشته بود امرو‌ز تولد ابجیم‌بود براش کیک خریدیم خیلی خوش‌گذشت دیشبم ک ملکمون‌ب فروش رفت خدایا شکرت و‌اینا ببین دقیقا همون شب تولد من پیام‌داد شوهرم‌الان اومده خونه رو‌فروخته