2777
2789
عنوان

پریود شدم ولی خون ریزی کمه چرا

1242 بازدید | 15 پست

این دومین باره اینجوری میشم....مثل سگ از یا ئسه زودرس میترسم....آسنترا هم میخورم ....امروز از صبح غمبرک گرفتم ناهارم نخوردم 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آسپرین ۸۱ میلی بخور هرروز منم اینجوری بودم دکتر بهم داد، الان مثل بنز میاد خون حبس میشه بخاطر سردی ...

زمان پریودی باید بخوریم؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هرروز . از امروز شروع کن به خوردن . هرشب بعد از شام یکی . چه پریودی چه عیر پریودی

خیلی هم زیادیش خوب نیس. من دکتر بم گفت هفته ای دوبار بیشتر نخور. یکی از آشناهامون از بس خورده بود خونش رقیق شده بود معدش خونریزی داخلی کرد

عزیزم مشکل کم شدن ‌ربودتون حل شد؟ منم اینطور شدم نکرانم

از دفعه قبل بهتر بود این دفعه

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
از دفعه قبل بهتر بود این دفعه

خدا رو شکر، من رفتم دکتر کلی برام آزمایش و سونو نوشته.  چرا اسنترا میخوری؟ منم به شدت وسواس فکری در مورد بیماری‌ها دارم و به پسرم هم منتقل کردم ناخودآگاه،. پسر منم موقع مراجعه به روانپزشک بهش اینترنت داده بود، یعنی تاثیر داره؟

خدا رو شکر، من رفتم دکتر کلی برام آزمایش و سونو نوشته.  چرا اسنترا میخوری؟ منم به شدت وسو ...

آزمایشلت جوابش چی بود....منم اضطراب دارم که از وسواس فکری میاره