2777
2789
عنوان

تازه فارغ بودم که همسرم...

449 بازدید | 21 پست

هنوز دوهفته نشده بود از زایمانم همسرم از یچیزی حالش گرفته بود اومد تومن خالی کرد تحقیرم کرد نگاهش ب من هیجوقت یادم نمیره یجوری نگام میکرد انگار من در مقابلش هیچ بودم... قهر کردم تازه میگفت چی گفتم ک گریه میکنی دعوامون بالا گرفت ک دستشو بالا اورد ک سیلی بزنه جلوخودشو گرفت فرداش پشیمون شد از رفتازاش مشخص بود حالام منتظر اینه ک من پریودیم تموم شه و... حالم از خودم داره بهم میخوره فک کن بجه بیار درد بکش تهش همسرت اینجوری باشه... امیدوارم خدا دلش بشکنه دلمو شگوند همسرم امروزا از دنیا سیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان هم سر بدوانش 😄😄😄😄

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

پاشو 

با مشواکش دست شویی رو بشور 

اعصابت آروم بشه 

تا شبم نظرت عوص شد مشواکشو بندار دور 

اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمی‌کردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣

اصلن باهاش صحبت نکن

هیچ توجهی بهش نکن..و اصلن اجازه نده بهت نزدیک بشه

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
مردای ایرانی بعد از به دنیا اومدن بچه چه مرگشون میشه بجای اینکه قدردان زنشون باشن تازه وحشی میشن! ...

آخ آخ دقیقا معلوم نیست چشونه من به شوهرم میگفتم تو چرا افسردگی بعد زایمان گرفتی

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
بخدا دستش بلند کرد بزنه شاخ در اوردم

چی بگم باور کن من هنوز یه هفته نبود زایمان کرده بودم انقدر اذیتم کرد به جنون رسوندم🤦‍♀️

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها من ۱۱ روز بود زایمان کرده بودم پیش ننه باباشو داداشش مث خر منو کتک زد هنوز بخیه هامو نکشیده بودم بخیه هام از بیرونو داخل باز شد حتی یک دکتر نتونستم برم الهی ک خیر نبینه!اونموقع سرکار میرف پول داشت بقدری وحشی بود که تصورشم نمیتونین بکنین!!الان ۶ ساله بیکاره یکم خودشو جمع کرده!دخترم ۷ سالشه