2777
2789
عنوان

تازه فارغ بودم که همسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 21 پست
دلم میخاد ی قرص ارامش بخش گیر بیارم بهش بدم بخابه 

قرص سیپروهتادین بگیر برای خساسیته عوارضش خواب زیاده قشنگ ۱۲ ساعتی میخوابه

اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمی‌کردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من ۱۱ روز بود زایمان کرده بودم پیش ننه باباشو داداشش مث خر منو کتک زد هنوز بخیه هامو نکشیده ب ...

مرداظرفیت ندارن پول داشته باشن بایدهمیشه مثل سگ دنبال نون بدون تاخوب باشن

مرداظرفیت ندارن پول داشته باشن بایدهمیشه مثل سگ دنبال نون بدون تاخوب باشن

آره دقیقا!حالا شوهر من ک خوب نیس ولی دیگه به اون شدت وحشی نیس آخه نمیدونی ک دوقران پول دستش بود علنا میگف دلم میخواد آدم بکشم!!میگفتم آدم بکشی اعدامت میکنن میگف ۲ میلیون میزارم تو جیب قاضی اعدامم نمیکنن!!!بخدا در این حد بود خیلی دلش میخواست چون پول داشت آدم بکشه اما الان ۶ ساله بیکاره یه موز برا بچم بسختی میخرم!

آره دقیقا!حالا شوهر من ک خوب نیس ولی دیگه به اون شدت وحشی نیس آخه نمیدونی ک دوقران پول دستش بود علنا ...

مثل شوهربی ظرفیت من روماشینای مردم کارمیکنه تایه پولی دستش میادانگارنعوذبالله خداین بزارهمیشه گشنه باشن دنبال نون

مثل شوهربی ظرفیت من روماشینای مردم کارمیکنه تایه پولی دستش میادانگارنعوذبالله خداین بزارهمیشه گشنه ب ...

آره شوهر احمق منم هروقت میگه یه روز پول داشتم یه روز پولدار شدم فلان میکنم سریع توی دلم میگم خدا نکنه تو پول داشته باشی انشاالله همیشه محتاج باشی!

2790
2778
2791
2779
2792