2777
2789

یکی از دوستانم میخواد مهاجرت کنه به کره ی خجنوبی بیست دو سالشع از بچگی هم عشق کره رو داشت فقط 

خانوادش مسخرش میکردن اینم میخواد بزنه تو پوزشون و به کشور مورد علاقش مهاجرت کنه به نظرتون جای خوبیه برای یه دختر و میتونه زندگیشو اداره کنه وضعیت مالی اونجا چطوره؟

چشم ها دریچه ی روحن!...

زیاد مهاجر پذیر نیستش 

سعی میکنن از نیرو کار خودشون استفاده کنن 

مگه اینکه طرف کارش خیلی خفن باشع 

از چه طریقی میخاد مهاجرت کنه؟

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                                                                                   کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                                                                                 سرت تو ماتحت خودت خاله خانباجی 

شنیدم نژاد پرستن... 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر یکی از دوستانم اونجا درس میخونه زبان کره ای رو از ایران بلد بود بسیار کشور گرونیه این دوستم که نابود شد آنقدر براش پول فرستادن بعد از شش هفت سال تازه داره کارهای اقامتش درست میشه از دوره لیسانس رفته الان داره دکترا میخونه 

همینجوری داره درس میخونه تا اقامتش تمدید بشه

کشورای اسیایی  اصلا ولسه مهاجرت خوب نیستن دوستت تحت تاثیر موج کره ای قراره گرفته کره امریکا 2میلیون مهاجر کره ای داره  از ایران بهتره ولی جای واسه مهاجرت نیست اصلا

یه ادم به شدت برون گرا     

نژاد پرستن مثله چییییییی

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
زیاد مهاجر پذیر نیستش  سعی میکنن از نیرو کار خودشون استفاده کنن  مگه اینکه طرف کارش خیلی ...

والا من نمیدونم درست 

برای کار فکر کنم میخواد بره 

چشم ها دریچه ی روحن!...

والا من نمیدونم درست  برای کار فکر کنم میخواد بره

بستگی داره چه کاری باشه 

یکم سخته 

کشور های اروپایی راحت تر گلیم خودشو از اب میکشه بیرون

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                                                                                   کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                                                                                 سرت تو ماتحت خودت خاله خانباجی 
بستگی داره چه کاری باشه  یکم سخته  کشور های اروپایی راحت تر گلیم خودشو از اب میکشه بیرون

من خودم میدونم داره خدشو بدبخت میکنه

پدر و مادرش گفتن رفتی حق نداری بیای پدرش رضایت داد گفت برگردی من میدونم و تو داره خودشو بدبخت میکنه میخوام منصرفش کنم ولی تو گوشش پنبه گذاشته صدامو‌ نمیشنوه 

میخوام منصرفش کنم ولی نمیدونم

چشم ها دریچه ی روحن!...

من خودم میدونم داره خدشو بدبخت میکنه پدر و مادرش گفتن رفتی حق نداری بیای پدرش رضایت داد گفت برگردی ...

وقتی یسر بره مسافرت کره میبینه که چطوریه 

قبل مهاجرت بره اونجا رو ببینه پشیمون میشه

کشور خیلی خفنیه ولی نه برای مهاجرا برای خود کره ایا خوبه