یکی از دوستانم میخواد مهاجرت کنه به کره ی خجنوبی بیست دو سالشع از بچگی هم عشق کره رو داشت فقط
خانوادش مسخرش میکردن اینم میخواد بزنه تو پوزشون و به کشور مورد علاقش مهاجرت کنه به نظرتون جای خوبیه برای یه دختر و میتونه زندگیشو اداره کنه وضعیت مالی اونجا چطوره؟
دختر یکی از دوستانم اونجا درس میخونه زبان کره ای رو از ایران بلد بود بسیار کشور گرونیه این دوستم که نابود شد آنقدر براش پول فرستادن بعد از شش هفت سال تازه داره کارهای اقامتش درست میشه از دوره لیسانس رفته الان داره دکترا میخونه
کشورای اسیایی اصلا ولسه مهاجرت خوب نیستن دوستت تحت تاثیر موج کره ای قراره گرفته کره امریکا 2میلیون مهاجر کره ای داره از ایران بهتره ولی جای واسه مهاجرت نیست اصلا
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
بستگی داره چه کاری باشه یکم سخته کشور های اروپایی راحت تر گلیم خودشو از اب میکشه بیرون
من خودم میدونم داره خدشو بدبخت میکنه
پدر و مادرش گفتن رفتی حق نداری بیای پدرش رضایت داد گفت برگردی من میدونم و تو داره خودشو بدبخت میکنه میخوام منصرفش کنم ولی تو گوشش پنبه گذاشته صدامو نمیشنوه