sanami4480 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 126 عنوان بااین مادرشوهرچیکارکنم😑 118 بازدید | 7 پست بچهامادرشوهرم فوق العاده آدم گیروفضولیه یعنی ب خشتک آدمم کارداره جایی میخوام باشوهرم برم میگ این چ لباسیه تیپ بزن شیک لباس بپوش فلان کن بهمان کن بااینکه من چادری بودم بخاطرزر زرای زیاداین خانوم توگوش شوهرم مانتویی شدم بازم ول کن نیس نمیفهمه هرکی استایل خاص خودشوداره میخوادثابت کنه ک خودش ازهمه عاقلتره با۵۰سال سن عین دختربچهای ۱۴ساله سوسولی میگرده تیپ لش و...شوهرمم غلام حلقه ب گوششه هرچی سعی میکنم بامحبت بهش بفهمونم بخاطرحرف بقیه زندگیموب کاممون تلخ نکن نمیفهمه میگه مادرموناراحت نکن مادرم همه چیزمه مادرش تابچمومیبینه انگارنه انگارنوشه فوری سرتاپای بچه روبازرسی میکنه بومیکنه میخوادایرادبگیره ک بچه روخوب نگه نمیداره هرچی ازاین بلای آسمانی بگم کم گفتم میونه منوشوهرم بخاطرحرفاش همیشه خرابه یعنی میاداون روزی که آرزوهام برآورده بشه؟؟؟🙂 1402/06/08 | 09:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زومبه عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 1262 قبل از اینکه اون بگه خودت تیپ بزن خوش تیپ باش اگرم نظر داد بگو سلیقه من اینه و نشنیده بگیر
سطل_سحرآمیز عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 9390 ولش کن هر مادرشوهری یه جور اذیت میکنهمال من نگا میکنه ببینه چی میخرم میره مث من لباس میخره بنفشه🍃
سوگند۲۵۵۱۰ عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 11694 کمتر برو خونشون بعد هم هر جور دوست داری بگرد و باش با شوهرت کاری نداشته باش چون کاری برات نمی کنه یه چند بار محترمانه جواب مادرشوهرت رو بده
sanami4480 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 126 قبل از اینکه اون بگه خودت تیپ بزن خوش تیپ باش اگرم نظر داد بگو سلیقه من اینه و نشنیده بگیر شوهری ک سالی یه باربرات لباس بخره وانتظارداره مث بقیه تیپ ب روز داشته باشی حرفم بزنی میشی آدم بدع یعنی میاداون روزی که آرزوهام برآورده بشه؟؟؟🙂
sanami4480 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 126 کمتر برو خونشون بعد هم هر جور دوست داری بگرد و باش با شوهرت کاری نداشته باش چون کاری برات نمی کنه یه ... دردم اینه شوهرم ب حرفشه اصلا ب فکرم نیس یعنی میاداون روزی که آرزوهام برآورده بشه؟؟؟🙂
سوگند۲۵۵۱۰ عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 11694 دردم اینه شوهرم ب حرفشه اصلا ب فکرم نیس به شوهرت بگو شما که طرف داری منو نمی کنه حداقل دخالت نکن من دیگه خودم مشکلم رو با مادرت حل می کنم
sanami4480 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 126 به شوهرت بگو شما که طرف داری منو نمی کنه حداقل دخالت نکن من دیگه خودم مشکلم رو با مادرت حل می کنم&nb ... بعضی وقتا کم میارم ازحرفای زیادشون دلم میخوهدبزارم برم اما بچم بخاطراون موندم یعنی میاداون روزی که آرزوهام برآورده بشه؟؟؟🙂