2777
2789
عنوان

بااین مادرشوهرچیکارکنم😑

118 بازدید | 7 پست

بچهامادرشوهرم فوق العاده آدم گیروفضولیه یعنی ب خشتک آدمم کارداره جایی میخوام باشوهرم برم میگ این چ لباسیه تیپ بزن شیک لباس بپوش فلان کن بهمان کن بااینکه من چادری بودم بخاطرزر زرای زیاداین خانوم توگوش شوهرم مانتویی شدم بازم ول کن نیس نمیفهمه هرکی استایل خاص خودشوداره میخوادثابت کنه ک خودش ازهمه عاقلتره با۵۰سال سن عین دختربچهای ۱۴ساله سوسولی میگرده تیپ لش و...شوهرمم غلام حلقه ب گوششه هرچی سعی میکنم بامحبت بهش بفهمونم بخاطرحرف بقیه زندگیموب کاممون تلخ نکن نمیفهمه میگه مادرموناراحت نکن مادرم همه چیزمه مادرش تابچمومیبینه انگارنه انگارنوشه فوری سرتاپای بچه روبازرسی میکنه بومیکنه میخوادایرادبگیره ک بچه روخوب نگه نمیداره هرچی ازاین بلای آسمانی بگم کم گفتم میونه منوشوهرم بخاطرحرفاش همیشه خرابه

یعنی میاداون روزی که آرزوهام برآورده بشه؟؟؟🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از اینکه اون بگه خودت تیپ بزن خوش تیپ باش اگرم نظر داد بگو سلیقه من اینه و نشنیده بگیر 

شوهری ک سالی یه باربرات لباس بخره وانتظارداره مث بقیه تیپ ب روز داشته باشی حرفم بزنی میشی آدم بدع

کمتر برو خونشون بعد هم هر جور دوست داری بگرد و باش با شوهرت کاری نداشته باش چون کاری برات نمی کنه یه ...

دردم اینه شوهرم ب حرفشه اصلا ب فکرم نیس

به شوهرت بگو شما که طرف داری منو نمی کنه حداقل دخالت نکن من دیگه خودم مشکلم رو با مادرت حل می کنم&nb ...

بعضی وقتا کم میارم ازحرفای زیادشون دلم میخوهدبزارم برم اما بچم بخاطراون موندم