2777
2789
عنوان

مارمولک

340 بازدید | 33 پست

امسال تابستون دو تا تو خونه دیدیم (یکی تو دستشویی یکی تو آشپزخونه) و خیلییییییی هم میترسیم    امروز صبح در ورودی رو باز کردم برم سرکار دیدم روی لولای در (پایینش البته، درمون ضد سرقته یه قسمتی داره پایینش که در روش چفت میشه) وایساده تا درو باز کردم رفت سمت کنج در و دیگه غیب شد، قبلا فکر میکردیم از در بالکن میاد با اینکه توری هم داره ولی الان میگم شاید از در ورودی بیاد
یه بار که تو دستشویی بود فرار کرد اومد زیر در ولی نمیتونست خارج بشه، این یکی هم نمیتونسته فک کنم بیاد تو، میگم شاید درو باز میکنیم سریع میاد تو ما نمی بینیمش
به نطرتون از زیر درای ضد سرقت میتونه بیاد؟ جا داره؟

چیکارش کنیم؟؟ کامن زدیم جلوی در ولی اثر نمیکنه رو مارمولک
سالای قبل سوسک بزرگ میومد امسال مارمولک  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارمولک نه سم دارن نه چیزی ترس نداره که بی آزار بی آزارن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

خب اینطوری که فایده نداره، میخوام پیشگیری کنم

میتونم بگم تقریبا هیچ راهی برای پیشگیری نداره😭😭😭😭

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
منم میترسم وووییی اگه بزان خونت پر مارمولک میشه 😂

نترسون استارترو، بیچاره گناه داره

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️