2777
2789
عنوان

مارمولک

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 33 پست
وای نه من خیلی میترسممممم

به هر حال هیچ کاری باهات ندارن الکی استرس نداشته باش

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه استاتر برا این سوسک گنده ها چه راه حلی دارین؟

دیروز برای اولین بار یکیشون نمیدونم از دریچه کولر یا از کجا اومده بود، یهو تِلِپی افتاد رو زمین و صداشو شنیدم .

از ترس بدنم میلرزید😭. زانوهام سست شده بود.

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

نخیر نمیزان، تو خونه نیستن از بیرون میان، منم شده کل خونه رو بریزم بیرون نمیذارم زنده بمونن   & ...

وقتی سروصدا نیست معمولا پیداشون میشه اگه میتونی نکش زنده بگیرش ببرش بنداز بیرون 

چون میگن نکشی بهتره 

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
کی گفته سم نداره دم مارمولک سمی هست خیلی خیلی دمش خطرناکه

نه نداره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

به هر حال هیچ کاری باهات ندارن الکی استرس نداشته باش

اصلا تصور اینکه تو خونه باشن بدنمو مورمور میکنه و حتی نمیتونم بخوابم، امروزم تنها نمیرم خونه منتظر میمونم همسرم بیاد با هم بریم

با اجازه استاتر برا این سوسک گنده ها چه راه حلی دارین؟ دیروز برای اولین بار یکیشون نمیدونم از دریچه ...

هرجا فکر میکنی ممکنه بیاد سم کامن بزن واسه سوسک اثر میکنه، درزا رو بگیر و پنجره ها رو توری بزن

اه چرا ما خانما انقد از سوسک و مارمولک میترسیم ، اما آقایون هیچی شون نیست!

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

اه چرا ما خانما انقد از سوسک و مارمولک میترسیم ، اما آقایون هیچی شون نیست!

اتفاقا من مشکلم اینجاست همسرمم میترسه    ولی بابام و کل مردای اطرافم نمیترسن و واقعا براشون مهم نیست

اون بار قبلم اقا انقدر لفتش داد بره بگیرتش و اعصابمو خورد کرد، زنگ زدم پدرشوهرم بنده خدا از چند تا کوچه اونورتر پاشد اومد خونه مون، امروزم نیست و بیشتر ناراحتم

چرا نکشم بهتره؟!

کلا میگن حیواناتو حشراتو اگه میتونی زنده بگیریشون نکششون به هرحال موجودات خدا هستن 

البته تو زنده گیریشون جوری نشه که درد اینا بکشه

مثلا من گاهی برا مورچه ها و حشرات یه کاغذ برمیدارم خودشون برن روش ورمیدارم میبرم میندازم تو حیاط کاملا زنده و سالم😁

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
اتفاقا من مشکلم اینجاست همسرمم میترسه     ولی بابام و کل مردای اطرافم نمیترسن و واقعا ب ...

خخخ 😂

کلا میگن حیواناتو حشراتو اگه میتونی زنده بگیریشون نکششون به هرحال موجودات خدا هستن   البت ...

مورچه بیچاره که ترس نداره میشه با کاغذ برش داشت ولی مارمولک و سوسک گنده 😭