2777
2789
عنوان

بمونه ب یادگار دفعه دیگه غلط بکنم

373 بازدید | 29 پست

دراین تاریخ ک ۸م شهریور1402

به هیچ پسری اعتمادنکنم ازاحاظ عاشقی حتی جلون خودش تیکه تیکهههه کرد زجه زد

یادم بیارم ک این شخصی ک باهاشم چقدخوب بود یهوعوض شد 

باتمام وجودی ک عاشقشم میمیرم براش دیگه هیچی برام مهم نیس

چه شبها و همین امشب توحموم براش چقد گریه کردم

و چه دیشب پریشب درنبودن کسی توخونه چقدبازجه زیاد عین یتیم یثیرا گریه کردم ازخداخواستمش

الان فقط ازخدامیخام سردی رفتاری ک باهام کردی باهات حرف میزدم و تفره میرفتی جواب درست نمیدادی اون روزبیاد و مطمعنم دور نیس میاد تومیای و من میگم بهت شرمنده بخوابیم الان سرنخ موضوع گرفتی ‌...دقیقاهمینوبهت بگم دنیا خیلی گرده و کوچیک اون روزمیادتومیای سمتم زیااادی و من میشم یکی عین خودت....

دخترا توروخدا ب عشق کسی اعتمادنکنید من بچه نیستم اما ی ادم فوق احساسیم26 27سالمه

دعاکنیددلن ب ارامش برسه ..رفتم دوش گرفتم گریه هام کردم بااینکه هنوزم باهاش هستم اماتودلم میکشمش و دیگ هیچیش برام مهم نیس و امیدوارم و مطمعنم اون روزمیاداون ب پروبالم میپیچه من میشم ی سگ ترازخودش....😁✌️

خدایاشکرت...❤️

موفق باشی عزیزم 😁💪💪

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلمممم فداااتتشم❤️

قربونت 🥰. پسرا همینن تا محل سگ بهشون ندی برات میمیرن . ولی همینکه بفهمن دیگه دوسشون داری برات سگ میشن😂

محل بهش نده، درست میشه

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
قربونت 🥰. پسرا همینن تا محل سگ بهشون ندی برات میمیرن . ولی همینکه بفهمن دیگه دوسشون داری برات سگ می ...

دقیقا میخام دیگ ی گرازی شم مث خودش..زیادی فهمید دوسش دارم همیشه هم ترس اینوداشت دوس داشتنم کم شه یاندیدبگیرمش حالااطمینان کردخیالش راحت عین خیالش نیس ۳۷سالشه بچه نیس

خدایاشکرت...❤️

پچمام حستو درک میکنم خیلی بده ولی  ی دختر بعد گریه هایی ک میکنه تصمیمای جدی میگیره ک ممکنه طرف ...

الهی قربونت برم قطعا همینطوره..‌ادما تاوقتی یکی دارن قدرنمیدونن زمانی ک ازدسش بدن و و کمرنگ شه نقشش توزندگی قدرمیدونه و منم میخام همینجورشم واسش...و مطمعن تمام دنیااون روزدس ب دس هم بدن هیچووووقت حسم بهش برنمیگرده و ازخدامبخام دیرنشه ی وقت اون موقع و پشیمونی هم سودی نداره🥹🙃

خدایاشکرت...❤️

دقیقا میخام دیگ ی گرازی شم مث خودش..زیادی فهمید دوسش دارم همیشه هم ترس اینوداشت دوس داشتنم کم شه یان ...

مرد ۱۰۰ساله هم بچه ست

خخخخخ کی ادم میشن نمیدونم

🤣🤣

سلام 

هرروز  یکی مثل شما هست اینجا که پشیمونه

که خودشو و وقتش و احساسش رو یاحتی بدنش رو داده دست یه نامحرم که مثلا قراره بشه همسر اینده اش و

ضربه ی شدید خورده 

این‌روابط سمی پاگذاشتن رو خط قرمز خداست

اصلا نرید سمتش اصلا

دنبال درس و کار و پیشرفت باشید 

صبر کنید و دعاکنید و‌نذرکنید  تاخود خدا اون زمان که وقتش هست هم کفوتون رو برای ازدواج بذاره پیش پاتون 

الهی قربونت برم قطعا همینطوره..‌ادما تاوقتی یکی دارن قدرنمیدونن زمانی ک ازدسش بدن و و کمرنگ شه نقشش ...

خدانکنه عزیز دل فقط این ک مردا میخان ادم بیوفته دنبالشون پیگیرش باشه اینجوری حال میکنن ولی نمیدونن ک ادم بیشتر ازشون متنفر میشه 

والا کم بودمحبت نداری ک التماسش کنی بهت محبت کنه یکم برین بهش بفهمه باکی طرفه یادت نره هیچوقت اولویت ...

دیگه همینکارو میکنم امشب بهش عین اسکلاگفتم جوری رفتارمیکنی انگارداری تحملم میکنی بعدنوشت مجبورنیستم..من چرابابداینوبگم😂😐

خدایاشکرت...❤️