2777
2789
عنوان

بمونه ب یادگار دفعه دیگه غلط بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 29 پست
خدانکنه عزیز دل فقط این ک مردا میخان ادم بیوفته دنبالشون پیگیرش باشه اینجوری حال میکنن ولی نمیدونن ک ...

وای اره بخدا من دوس دارم وقتی ی قدم برا طرف برمیداری اون دوقدم و شک نکن وقتی اینجورباشه هم دوس داشتن عاشقی ماندگارتره هم ن جدایی ن خیانت پیش نمیادگرازن نمیفهمن ک فک میکنن خودشون عین دخترالوس کنن بگیرن همیشه دنبالشونیم نمیدونن صبرادمیزادم حدی داره حددددد

خدایاشکرت...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه همینکارو میکنم امشب بهش عین اسکلاگفتم جوری رفتارمیکنی انگارداری تحملم میکنی بعدنوشت مجبورنیستم. ...

منظورش این ک دلم خاس میتونم خیلی شیکو مجلسی برم

گلم ازفردا 

دیگ پیام نده ی پروفایل قشنگم بزار بعد اگ پیام داد خیلی سرد رفتار کن استوری انگیزشی بزار ک داری واس هدفات تلاش میکنی ازین چیزا اسلنن تو فاز غمگین اینا نباشه سعی کن زود زود انلاین نشی تو اون پیام رسان

منم به این مرحله دقیقا گریه تو حموم و خط زدنش رسیدم بعدش کم کم یجور دیگه شدیم ..اون رفت..ولی من به غ ...

خب برگشت چیشد؟و بارسوم چیشد؟

ما بحث چن بارداشتیم و بلاکم کرده اون ولی من نکردم و بازبرگشتیم

خدایاشکرت...❤️

منظورش این ک دلم خاس میتونم خیلی شیکو مجلسی برم گلم ازفردا  دیگ پیام نده ی پروفایل قشنگم بزار ...

ب ی تارمو تو ک بخادبره یا بمونه من گریه هاموکردم دیگه😄فقط بازچند روزدیگ ببینمش و عذاب کشش کنم..انفالوم کرده چون۶روزدلخوربودم هیچ پیامی ندادم و اونگ ندادبازخودم رفتم سمتش..گفت ازبلاک درمیارم ولی دیگ فالوم نکرد پیجم قفل بخاد ببینه چی میزارم..اصن وضعیت انلاینیم پنهان میکنم براخودش جونش دراد ازامشب

خدایاشکرت...❤️

هیچ چیز خاصی نبود فقط چون ناراحتیامو به زبون نمیوردم..دزفولی..

حالامن ب زبون میارم جدیدا میگم عوض شدی فلان شدی میگه ک اشتباه میکنی خبری نیس..روانین بقران

خدایاشکرت...❤️

میدونی عزیزم مشکل از اینا نیست مشکل از ما و تربیت خانواده هامون که یذره خوبی میبینیم فک میکنیم طرف عاشقمونه و.... و زود وابسته میشیم. 

اگه به اندازه کافی از خونواده دریافت میکردیم محبتو اینجوری نمیشد

میدونی عزیزم مشکل از اینا نیست مشکل از ما و تربیت خانواده هامون که یذره خوبی میبینیم فک میکنیم طرف ع ...

بخدا بحث محبت خونواده هم نیس گاهی ادم ازجنس مخالف دوس داره حرف محبت احترام توجه ببینه دس خودادم نیس کنارشون ک حس خوبی میگیری خراب میکنن میفهمن زیادی میخایشون هارمیشن

خدایاشکرت...❤️